Παντρεύεται πρώην παίκτρια του Survivor All Star - Το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Χαμπέρη / NDP
Instagram / Ελένη Χαμπέρη / NDP

Στο Survivor όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθήσαμε σχέσεις να δημιουργούνται, όπως αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, σχέσεις να ξαναχτίζονται, όπως εκείνη του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αλλά και μερικούς χωρισμούς και διαζύγια. Τα νέα που "έσκασαν" την Πέμπτη 24/8 είναι ευχάριστα, καθώς φαίνεται πως ένας γάμος ετοιμάζεται για μία πρώην παίκτρια του All Star Game.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι διατηρούσαν δεσμούς έξω από το παιχνίδι και κάθε φορά που έβλεπαν τα γράμματα των συντρόφων τους ή άκουγαν την φωνή τους στα έπαθλα επικοινωνίας σπάραζαν.

Ποια παίκτρια του Survivor All Star παντρεύεται

Ανάμεσά τους και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τον Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις, αλλά είναι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ελένη Χαμπέρη σύντροφος
Instagram / Ελένη Χαμπέρη

Οι υποψίες στο κοινό μπήκαν όταν κάτω από την ανάρτηση της ίδιας με φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές του ζευγαριού, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε: «Τα άλλα τα καλύτερα δε μας δείχνεις», με τον σύντροφο της παίκτριας να της απαντά: «Θα τα δεις όλα!!!».

Δείτε επίσης: Με μίνι φόρεμα σε λαχανί και ροζ αποχρώσεις - Η Ελένη Χαμπέρη έγινε νονά!

Ελένη Χαμπέρη γάμος σχόλιο Χρυσαειδή

Η επιβεβαίωση, όμως, ήρθε μόλις η Ελένη Χαμπέρη δημοσίευσε σε story στο Instagram της το άρθρο ενός σάιτ το οποίο έγραφε πως ο Αλέξανδρος Αναστασίου σκόραρε στην καρδιά της και εκείνη του είπε το μεγάλο "ναι". Σύμφωνα με αυτό, ο ποδοσφαιριστής της ετοίμασε ολόκληρη έκπληξη σε παραλία στην Ηλεία για να της κάνει την πρόταση και ήδη οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες με στόχο το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2024 (δείτε εδώ την ανακοίνωση για την ενασχόλησή της με την πολιτική).

Ελένη Χαμπέρη πρόταση γάμου