Είναι επίσημο - Πρώην καλλονή και ξανθιά παίκτρια Survivor all star κατεβαίνει στις εκλογές

Και όμως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eleni_xamperi - instagram
eleni_xamperi - instagram

Λίγο μετά τις εθνικές εκλογές, η χώρα βρίσκεται ξανά σε προεκλογικό αναβρασμό, καθώς τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές και έτσι οι ανακοινώσεις για υποψηφιότητες πέφτουν βροχή η μία μετά την άλλη.

Πολλά είναι τα γνωστά πρόσωπα από το χώρο της μουσικής, της υποκριτικής κ.α, που θέλουν να εμπλακούν με τα κοινά και να έχουν λόγο σε ό,τι θα αφορά αποφάσεις για το Δήμο τους.

Μέσα από μία ανάρτηση στο instagram την Παρασκευή 4/8 έγινε γνωστή μία νέα υποψηφιότητα κα αυτή αφορά σε παίκτρια ριάλιτι και συγκεκριμένα του Survivor all star! Ο λόγος για την Ελένη Χαμπέρη, που θα ζητήσει τη στήριξη για το Δήμο Βόλου με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της).

Η ανάρτηση και η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

«Ως νέος άνθρωπος με απέραντη αγάπη για την πόλη μου και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποίηση της ανάγκης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της συμμετοχής στα κοινά, κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Η πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχει, κατά κοινή ομολογία, διαγράψει μια αλματώδη αναπτυξιακή πορεία σε πολλούς τομείς, που την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς και πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι, τις δικές μου εμπνεύσεις σε ό,τι αφορά το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη μας», έγραψε η Ελένη Χαμπέρη.

Ελένη Χαμπέρη

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

«Το κλουβί με τους τρελούς» είναι τίτλος που θα έβαζε στον φετινό κύκλο.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι», είπε αρχικά για την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι. «Ήμουν ήδη περσμένη όταν έφυγε η Νικολέτα και την επόμενη μέρα έγινε η μείξη και μου παίρνουν και την Σταυρούλα, πρόσθεσε στη συνέχεια, μιλώντας για το γεγονός πως άλλαξαν οι ομάδες.

«Ο Σπύρος μπροστά στις κάμετες προσπαθεί να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε μέσα για να φανεί από το ριάλιτι και αυτό είναι που τον κρατάει στο παιχνίδι. Μαλώσαμε γι' αυτό. Γιατί είχε πιάσει κι εμάς για να μαγειρέψει την ψηφοφορία και να μη βγει υποψήφιος. Με χαρακτήρισαν καχύπτοτη, ψεύτρα η Αφροδίτη με τον Σπύρο γι' αυτό», ανέφερε στη συνέχεια για τον συμπαίκτη της, ο οποίος προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει και εκείνη σαν μαριονέτα του, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί εκείνη επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό και εξαιτίας του κατηγορήθηκε κιόλας.

Και εξήγησε: «Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, κάνουν παρέα, συζητούσαν τι θα πουν αλλά δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει κάτι. Στην τελευταία ψηφοφορία, όμως, είπε ότι θα του κάνει δώρο γι' αυτό ψήφισε τον Κόρο».

Όσον αφορά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, επισήμανε: «Το θεωρώ πάρα πολύ δίκαιο. Το θεωρώ άδικο για οποιονδήποτε να έχει κινητό και επικοινωνία που αυτόματα σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και με την επικοινωνία να έχεις παραπάνω ψυχολογία».

«Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον αν έκλεψε μία φορά. Η παραγωγή προειδοποιεί. Αν το κάνεις συνεχώς και βρίσκεις λύση για να παίρνεις φαγητό είναι πολύ άδικο», τόνισε στο τέλος, αναφερόμενη μόνο στον Ηλία Γκότση σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει εκείνος για τις κινήσεις των συμπαικτών του.