Δυσάρεστα νέα για το Χρήστο Μάστορα

Το ανακοίνωσε μέσω instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το φετινό καλοκαίρι για το Χρήστο Μάστορα περιείχε αποδράσεις στα ελληνικά νησιά με την αγαπημένη του, Γαρυφαλιά Καληφώνη, καθώς παράλληλα έτρεχε η περιοδεία του τραγουδιστή με τις Melisses και την Αναστασία.

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να μπήκε και το συγκρότημα συνεχίζει τις συναυλίες του με στάσεις σε πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα. Πιο σύντομη και προγραμματισμένη στάση για τις Melisses ήταν τη Δευτέρα 4/9 στα Ιωάννινα.

Δείτε επίσης: Χαλασμός σχολίων σε ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα - Παροξυσμός με το βίντεο που σιδερώνει φορώντας λευκό αμάνικο μπλουζάκι

Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα στο instagram

Με ανάρτηση, ωστόσο που έκανε ο Χρήστος Μάστορας στο instagram την Κυριακή 3/9 έκανε γνωστό, πως η συναυλία θα ακυρωθεί λόγω των κακών καιρικών φαινομένων. Σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής τους έκαναν γνωστή τη νέα ημερομηνία της συναυλίας και, πως θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, όσοι δε μπορέσουν να παρευρεθούν.

Χρήστος Μάστορας - Ιωάννινα - Melisses

Χρήστος Μάστορας - Ιωάννινα - Melisses

Η επιτυχία των Μελισσών και η περιοδεία τους

Οι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως τo «Crayon», το «Αν», το «Ένα» , «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό», το «Βικτώρια» αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. Με είκοσι τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart, οχτώ από τα οποία στο Νο1 για περισσότερες από 100 εβδομάδες, με περισσότερα από 100.000.000 streams στο Spotify και 500.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα αποδεικνύει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Στα χρόνια που δραστηριοποιούνται έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής.

Mαζί τους η μοναδική Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.
H Aναστασία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις σαρωτικές επιτυχίες της «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» & «Μη Μιλάς» μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια streams και views. Οι «Αμαρτίες» της μάλιστα ανακηρύχθηκαν ως το Νο1 τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2022 σύμφωνα με την IFPI, ενώ κάθε της live εμφάνιση σε Ελλάδα και εξωτερικό γίνεται sold out!