Προσέλαβε δικηγόρο διαζυγίων να αναλάβει την υπόθεση - Χωρισμός "βόμβα" στην showbiz μετά από 4 χρόνια γάμου

Τους τελευταίους 3 μήνες εκείνος φέρεται πως φρόντιζε τα παιδιά τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προσέλαβε δικηγόρο διαζυγίων να αναλάβει την υπόθεση - Χωρισμός

Ένας μικρός χαμός επικρατεί σχετικά με τον συγκεκριμένο χωρισμό, αφού μέχρι πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι έδειχνε μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο να είναι πολύ ευτυχισμένο. Όλα αυτά τα 4 χρόνια γάμου, δεν άφησαν ούτε την παραμικρή φήμη να βγει προς τα έξω, ενώ σύμφωνα με βίντεο που ανέβαζαν φαινόταν πως ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.

Αποφάσισαν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή το 2016, ενώ το 2019 παντρεύτηκαν κρυφά από όλους ακόμη και από την οικογένεια τους, στο Λάς Βέγκας. Βέβαια, ένα μήνα αργότερα πήραν την απόφαση να κάνουν και έναν ανοιχτό γάμο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η τελετή έγινε στο Σαριάνς της Γαλλίας και ήταν από τις πιο χλιδάτες.

Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ενώ το 2022 το έγιναν για δεύτερη φορά γονείς με τους θαυμαστές τους να "τρελαίνονται" με την είδηση.

Ένα χρόνο μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη και 4 χρόνια μετά το γάμο τους, έσκασε η είδηση πως παίρνουν διαζύγιο και μάλιστα εκείνος έχει βάλει δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεση. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το τελευταίο διάστημα είχαν μεγάλα προβλήματα, ενώ ο τραγουδιστής πρόσεχε τους τελευταίους μήνες τα παιδιά τους, ακόμη και όταν βρισκόταν περιοδεία με το συγκρότημα του.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο

Ο λόγος για τον Joe Jonas και την Sophie Turner, με τους θαυμαστές τους να έχουν γεμίσει με δεκάδες σχόλια τις τελευταίες αναρτήσεις τους σοκαρισμένοι με την είδηση χωρισμού.

Joe Jonas Sophie Turner breakup

Τελευταία κοινή ανάρτηση ήταν στις 14 Αυγούστου, όταν η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία τους από την συναυλία τους την οποία πήγε να παρακολουθήσει.