Είχε πει πως θα απέχει αλλά... - Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη που προκάλεσε το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα

Τι δημοσίευσε και τι του απάντησε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@chrismpo
Instagram/@chrismpo

Ήταν 7 Αυγούστου όταν η Χριστίνα Μπόμπα με μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους την αποχή της για λίγο καιρό από τα social media (δείτε την ανάρτηση εδώ) και μέχρι και σήμερα που γράφονται αυτές οι λέξεις το προφίλ της παραμένει ανενεργό.

Ωστόσο, η ίδια συνεχίζει, όπως φαίνεται, να επισκέπτεται στον συγκεκριμένο ιστότοπο και να σκρολάρει ασταμάτητα, την «πρόδωσε» ένα της σχόλιο στο προφίλ του αγαπημένου της Σάκη Τανιμανίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε με αφορμή την επέτειο 5 χρόνων που είναι μαζί, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και η γνωστή επιχειρηματίας του άφησε ένα πολύ τρυφερό σχόλιο.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!????).

Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται!», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής κι έκανε tag την αγαπημένη του με εκείνη να απαντά...

Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα

«Δεν υπάρχουν λόγια για το ποσό σ αγαπώ ❤️ Χρόνια μας πολλά!!!»

Είχε πει πως θα απέχει αλλά... - Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη που επέφερε το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα

5 χρόνια, λοιπόν και συνεχίζουν μαζί πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά τους τα δύο δίδυμα κοριτσάκια τους!

Χρόνια πολλά κι από εμάς!