Οι πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση του Βλάσση: Χαμογελαστή η Σπυροπούλου, δεν ήθελε να μιλήσει ο Σταθοκωστόπουλος - «Θα θέλαμε δεύτερο παιδάκι»

Ευτυχισμένη η παρουσιάστρια μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση του Βλάσση: Χαμογελαστή η Σπυροπούλου, δεν ήθελε να μιλήσει ο Σταθοκωστόπουλος - «Θα θέλαμε δεύτερο παιδάκι»

Το βράδυ του Σαββάτου 2/9 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν το μοναχογιό τους στο Καβούρι παρουσία στενού οικογενειακού κύκλου. Στη συνέχεια ωστόσο, ακολούθησε μια μεγάλη δεξίωση ανοιχτή με περισσότερα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους.

Ο γιος τους πήρε το όνομα Βλάσσης, από τον παππού του και τόσο η τελετή όσο και έπειτα το γλέντι είναι φαντασμαγορικά...

Όλα τα μέλη της οικογένεια τους, συγκεντρώθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν το μυστήριο, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Riviera Coast. Η διακόσμηση ήταν φαντασμαγορική σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια, ενώ τραγούδησαν οι Μέλισσες. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το γλέντι να είναι στο "κόκκινο" (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν εντυπωσιακή με τα δυο φορέματα που επέλεξε να φορέσει. Του μυστηρίου ήταν λευκό και μίντι (δείτε εδώ), ενώ της δεξίωσης μάξι σε χρυσό της άμμου χρώμα με σκίσιμο στο πόδι (δείτε εδώ). Η μητέρα της ωστόσο και οι αδερφή της τι φόρεσαν;

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την βάφτιση του γιου της

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της την ώρα της αποχώρησης τους από την δεξίωση, με την ευτυχισμένη μαμά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ο μικρός έκλαψε λίγο την ώρα του μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή που περιμέναμε καιρό. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε αργότερα για γάμο», εξομολογήθηκε αρχικά, ενώ είπε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού «Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι».

Έπειτα από ερώτηση σχετικά με το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε: «Προσέχω όσο μπορώ αλλά με την ετοιμασία της βάφτισης τα έχασα».

Σχετικά με την τηλεόραση: «Μου λείπει η δουλειά μου και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα».

Από την άλλη ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε, είπε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει.