Νεκρός σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη γνωστός τράπερ - Η μηχανή του έπεσε πάνω σε νταλίκα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρός σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη γνωστός τράπερ - Η μηχανή του έπεσε πάνω σε νταλίκα

Τα social media έχουν κατακλυστεί από δεκάδες αναρτήσεις στην μνήμη του τράπερ, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα στην Πέτρου Ράλλη έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της συμβολής της Πέτρου Ράλλη με την Αγίας Άννης στου Ρέντη.

Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε με 22χρονη έπεσε πάνω σε σταματημένη νταλίκα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Αττικόν». Δυστυχώς ο νεαρός καλλιτέχνης εξέπνευσε λίγο αργότερα, ενώ η συνεπιβάτιδα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή επιτυχημένος τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του

Αυτός ο τράπερ πέθανε στο τροχάιο

Ο 23χρονος Gameboy Melody μεγάλωσε στην Κυψέλη και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική, όπως και ο αδερφός του, ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα ‘‘YOUNG T’’. Ο ίδιος μάλιστα με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GameBoy Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου».

Μέχρι πρότινος ανήκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records, με την οποία κυκλοφόρησε κομμάτια με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.