«Είχα παρκάρει μπροστά και...» - Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην κάμερα όταν είδε ότι του πήραν τις πινακίδες

Δεν είπε κουβέντα για την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα παρκάρει μπροστά και...» - Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην κάμερα όταν είδε ότι του πήραν τις πινακίδες

Ένα απίστευτο σκηνικό απαθανάτισε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes όταν βρέθηκε έξω από τα γραφεία του MEGA περιμένοντας για κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα, πήραν τις πινακίδες του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο παρουσιαστής που επέστρεψε στη δουλειά και βρέθηκε στη λεωφόρο Συγγρού, πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε σημείο όπου παρκάρει όχημα για χρηματαποστολή, με αποτέλεσμα η τροχαία να του πάρει τις πινακίδες και να του αφήσει και κλήση.

Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην κάμερα

«Μου πήραν τις πινακίδες. Γιατί είχα παρκάρει μπροστά και έπρεπε να έρθει χρηματαποστολή» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα - δείτε την ημερομηνία - δεν θέλησε να πει ούτε μια κουβέντα.

Η αποχώρηση από το MEGA και την εκπομπή

Σαν "βόμβα" ωστόσο έσκασε μια ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα της, την οποία δεν περίμενε κανείς, καθώς γενικά συνεργαζόταν με το κανάλι.

Η δημοσιογράφος που αποχώρησε, συνεργαζόταν τόσο με την Ελένη, όσο και με την Σίσσυ Χρηστίδου, όπως και με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από ανάρτηση στα social media, και συγκεκριμένα ποζάροντας στο κοντρόλ του OPEN, γράφοντας «Από σήμερα είμαι OPEN. Καλό μήνα».

Ο λόγος για την Ιουλία Βελισσαράτου που ενημέρωνε σχετικά με τα θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο.

Ιουλία Βελισσαράτου OPEN