Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση του MEGA για την πρεμιέρα - Η απόφαση μετά την καθυστέρηση

Πότε επιστρέφει η παρουσιάστρια;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας ένας οι παρουσιαστές, αλλά και οι πανελίστες των καθημερινών εκπομπών επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αθήνα, ξεκινώντας την προετοιμασία για όσα θα ακολουθήσουν από τη νέα σεζόν. Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, έχει ακόμα λίγο χρόνο στη διάθεσή της.

Όπως είχε αποκαλύψει ήδη το youweekly.gr, η παρουσιάστρια συζητούσε έντονα με το MEGA να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου, κάτι που δεν ήταν εφικτό (δείτε εδώ τι συνέβη), επομένως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα.

Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Την Τετάρτη 30/8, λοιπόν, δημοσιεύθηκε το πρώτο επίσημο trailer για την "Ελένη", με την παρουσιάστρια να αναφωνεί: «Απ’ τις κουβέντες μας στα χαλαρά, μέχρι τα γέλια μας τα δυνατά», με την ημερομηνία να αναγράφεται στις οθόνες μας.

Ραντεβού στις 18/9 στις 13:30 το μεσημέρι!

Σπάνια φωτογραφία από τις σκαφάτες διακοπές της με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους

Μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA (δείτε το φινάλε με τις αποχωρήσεις), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να εξαφανιστεί από τα social media και να αφιερώσει τους τρεις μήνες του καλοκαιρού στην οικογένεια της απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Όπως κάθε χρόνο οικογενειακώς ταξίδεψαν στην Άνδρο, όπου διαθέτουν εξοχικό σπίτι μέσα στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του), όπου περνάνε και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Μαζί τους πάντα έχουν την μικρή Μαρίνα, αλλά και την Λάουρα με την Βαλέρια, τις οποίες η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Μάλιστα, στο πλευρό της βρέθηκε και ο μεγάλος της γιος, Άγγελος Λάτσιος.

Μπορεί λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη να έχει εξαφανιστεί από τα social media, ωστόσο, απολαμβάνει στο έπακρο όμορφες στιγμές με την οικογένεια της στα ελληνικά νησιά.

Το papakostories.gr "τσάκωσε" την παρουσιάστρια με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο Μεγανήσι να κάνουν βόλτες με το σκάφος τους.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά