«Έχω παράπονα ότι ο Θοδωρής δεν με...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη 3 μήνες μετά τον γάμο της με τον Μαροσούλη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη "λιώνει" για τα μάτια του Θοδωρή Μαροσούλη, γι' αυτό και τον παντρεύτηκε (δείτε εδώ πλάνα από την τελετή και τυτο γλέντι). Παρόλα αυτά, την Κυριακή 3/8, με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το παράπονο που του έχει.

Δημοσιεύοντας, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες της στο προφίλ της, με το πρόσωπό της, εξήγησε πως ποτέ δεν την τραβάει ωραίες φωτογραφίες, από εκείνες που μπορεί να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα social media και πως, αντιθέτως, η συλλογή του είναι γεμάτη με κάποιες ντροπιαστικές της. Προσπάθησε, ωστόσο, να τα πάει καλά αυτή τη φορά, καθώς οι φωτογραφίες που η παρουσιάστρια ανέβασε είχε τραβηχτεί από εκείνον!

Δείτε επίσης: «Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας"» - "Λύγισε" η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγηση του Μαροσούλη

Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Έχω παράπονα ότι ο @psycho_25 δεν με βγάζει ποτέ ωραίες φωτό. Η αλήθεια είναι πως έχει συλλογή από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές μου. Μου τις δείχνει κ αναρωτιέμαι αν τελικά θέλει ταλέντο για να βγάζεις τόσο πετυχημένα κακές φωτογραφίες. Για κάποιο λόγο πιστεύω πως πολλές φίλες διαβάζοντας αυτό, θα ταυτιστούν. Νομίζω όμως πως αυτή τη φορά ο γλυκούλης έβαλε τα δυνατά του για κάτι καλύτερο!», έγραψε.

Η τρυφερή του εξομολόγηση για την 6η επέτειό τους

Αν και οι δυο τους είναι διακριτικοί γενικότερα και δεν προβάλλουν την σχέση τους τα social media και στις κάμερες των παπαράτσι, δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις με κοινές τους φωτογραφίες και μικρές αφιερώσεις που κάνουν ο ένας για τον άλλο, κάτι που δείχνει πως η φλόγα του έρωτά τους ακόμα καίει.

Το Σάββατο 20/5, μάλιστα, το ζευγάρι έκλεισε έξι χρόνια κοινής πορείας και ο θεατρικός παραγωγός της έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πήρε τους όλο νόημα στίχους από ένα τραγούδι του Bob Marley και την έκανε tag για να το δει. "Έλιωσαν" όλοι οι θαυμαστές τους!

Διαβάστε επίσης: «Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας"» - "Λύγισε" η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγηση του Μαροσούλη