«Το στομάχι μου είναι κόμπος» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ για την κόρη της

Το νέο ξεκίνημα στη δική της ζωή, αλλά και της μικρής Σεμέλης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νάντια Μπουλέ
Instagram / Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ από τότε που έγινε μητέρα για πρώτη φορά και κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ, είδει τη ζωή της να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό και έκτοτε η μικρή τους έγινε η μεγαλύτερη προτεραιότητά της.

Σήμερα, Δευτέρα 4/9, η δύο ετών Σεμέλη ξεκίνησε σχολείο, περνώντας την πρώτη της μέρα στον παιδικό σταθμό και η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να είναι πιο συγκινημένη. Την Τράβηξε φωτογραφία με την τσάντα της, λίγο πριν μπει στην αίθουσα και λίγο αργότερα την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της, εξηγώντας πόσο περίεργο, δύσκολο αλλά κι παράλλληλα όμορφο είναι να βλέπει το παιδί της να μεγαλώσει και να ανεξαρτητοποιείται (δείτε εδώ μαμά και κόρη στο πρόσφατο ταξίδι τους με το αεροπλάνο).

Η πρώτη μέρα της κόρης της Νάντιας Μπουλέ στον παδικό σταθμό

«Πρώτη ημέρα στον παιδικό και το στομάχι μου είναι κόμπος από τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά για το νέο ξεκίνημα και συγκίνηση για τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας της. Τα παιδιά σε κάνουν να συνειδητοποιείς το πέρασμα του χρόνου πιο ανάγλυφα από οτιδήποτε άλλο. Μικρά ανθρωπάκια που ανοίγουν τα φτερά του κάθε μέρα και περισσότερο. Πέτα, αγάπη μου μεγάλη!», σημείωσε.

Νάντια Μπουλέ κόρη
Instagram / Νάντια Μπουλέ

Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της

Η ηθοποιός διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της με θέμα την χελώνα και ο τόπος γέμισε χρώματα και μπαλόνια.

Η ηθοποιός προτίμησε το ροζ χρώμα σε όλη τη διακόσμηση, ενώ η τούρτα ήταν τεράστια στις ίδιες αποχρώσεις και τα δώρα που ετοίμασε για τους καλεσμένους κινούνταν στο ίδιο ύφος. Για την μικρή της Σεμέλη, η οποία έκανε και τα πρώτα της βήματα, κάλεσε επαγγελματίες ντυμένους ως παιδικούς ήρωες για να διασκεδάσει μαζί τους μικρούς της φίλους, ενώ για τους ενήλικες είχε έτοιμο μπαρ με ποτά. Μάλιστα, υπήρχε και ένας χώρος με λουλούδια και μαξιλάρες για φωτογραφίες.

Η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της

Φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι της Νάντιας Μπουλέ

Τα δώρα στο πάρτι της κόρης της Νάντιας Μπουλέ

Η τούρτα της κόρης της Νάντιας Μπουλέ

Ο στολισμός στο πάρτι της κόρης της Νάντιας Μπουλέ

Στο πάρτι της κόρης της Νάντιας Μπουλέ