Μάγδα Τσαγγάνη για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να έκανε αυτό το κακό; Τότε θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας»

«Μια μόλις τον είδε λιποθύμησε έτρεξε ο Αλέξης την έπιασε και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, και πέρα από την μάχη της με τον καρκίνο, αλλά καιι τη ζωή της μετά την έκρηξη στο σπίτι της που καταστράφηκε ολοσχερώς, αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο είχεσυνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια, στη σειρά "Εραστής δυτικών προαστίων", απαντώντας για τις κατηγορίες περί βιασμού και επαγγελματικού bullying.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε μπει στο στόχαστρο των συνεργατών της, αλλά και του κοινού ύστερα από μία δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για τον ίδιο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι έντονες δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για τον Αλέξη Γεωργούλη

Πριν λίγο καιρό δεχτήκατε επίθεση, επειδή υπερασπιστήκατε δημόσια τον Αλέξη Γεωργούλη σχετικά με την καταγγελία που δέχτηκε.

Τότε μίλησα για αυτά που πέρασα και ένιωσα όταν συνεργάστηκα με τον Αλέξη Γεωργούλη στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων». Όταν τελείωσε το σίριαλ, έκλαιγα και έλεγα «Χριστέ μου δεν θα μου ξανατύχει ποτέ τέτοια συνεργασία». Ο Αλέξης ήταν ένα παιδί που δεν το είδα ποτέ κακομούτσουνο, θυμωμένο, αδιάβαστο και αργοπορημένο. Μου έλεγε ανέκδοτα, με αγκάλιαζε και με φώναζε μανούλα μου. Είπα αν ο Αλέξης έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε, εννοείται να τιμωρηθεί. Τι είμαι ανεγκέφαλη και βλαμμένη να πω ότι έκανε καλά που βίασε γυναίκα; Ένας συνάδελφός μου είπε ότι είπα ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν σκυλιά. Δεν το είπα αυτό το πράγμα.

Αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε κλείνω 50 χρόνια στη δουλειά. Έχω δείξει την ταυτότητα μου ξέρουν όλοι αν είμαι κακιά, ρουφιάνα, ψεύτρα. Και κάθομαι και στεναχωριέμαι γιατί νομίζουν ότι υπερασπίστηκα τον Γεωργούλη; Έλεος. Είπα τι ένιωσα για εκείνον μέσα από τη συνεργασία μας. Αν ο Γεωργούλης όντως έχει βιάσει, τότε πια δεν θα πιστεύω ούτε τον εαυτό μου.

Το ένστικτό σας τι σας λέει;

Με αυτά που έχω ζήσει ενάμιση χρόνο ότι είναι αθώος. Ήμασταν για γύρισμα στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής και την ώρα της πρόβας πέρασαν τρεις κοπέλες. Η μια μόλις τον είδε λιποθύμησε έτρεξε ο Αλέξης την έπιασε και της λέει σύνελθε ποιος νομίζεις ότι είμαι, απλά τη δουλειά μου κάνω. Της έφερε νερό και τη συνέφερε. Είναι δυνατόν αυτό το παιδί να έκανε αυτό το κακό; Τότε θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας.

Επικοινωνήσατε μαζί του μετά από όλο αυτό;

Είχα ένα τηλέφωνο αλλά ήταν παλιό. Μετά χαθήκαμε, έφυγε το πουλάκι μου πήγε στο εξωτερικό. Έτσι συμβαίνει με τους ηθοποιούς.