Μάγδα Τσαγγάνη: «Τι είμαι βλαμμένη να πω ότι καλά έκανε και βίασε» - Μετανιωμένη η ηθοποιός για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Γεωργούλη

«Θα του έλεγα ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάγδα Τσαγγάνη: «Τι είμαι βλαμμένη να πω ότι καλά έκανε και βίασε» - Μετανιωμένη η ηθοποιός για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Γεωργούλη

Η Μάγδα Τσαγγάνη είναι μία από τις γυναίκες που συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη και μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία ξυλοδαρμού και βιασμού που εκκρεμεί εις βάρος του, δήλωσε σοκαρισμένη και ανήμπορη να πιστέψει πως είναι αλήθεια (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Το γεγονός αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και μάλιστα η ηθοποιός δέχθηκε την κατακραυγή του κόσμου, αλλά και πολλών συνεργατών της και ανθρώπων της τηλεόρασης.

Γι' αυτό, το πρωί της Τρίτης 25/4 βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα, στην προσπάθειά της να εξηγήσει για ποιο λόγο εκφράστηκε με αυτόν τον τρόπο, δηλώνοντας μετανιωμένη που πήρε θέση δημόσια. Μάλιστα, απάντησε και στον Δημήτρη Σούρα ο οποίος την χαρακτήρισε ως "σκελετό" για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε επίσης: «Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω» - Έξαλλος ο Κρομμύδας με την δήλωση της Τσαγγάνη

Μετανιωμένη η Μάγδα Ταγγάνη μετά τις δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Τι να πω κοριτσάκι μου, δεν ξέρω. Μετανιώνω που πήγα να πω μια άποψη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη και με δικά μου προβλήματα. Εγώ είπα αυτό που πέρασα κι ένιωσα τόσο καιρό που δούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο και πέρασα καλά. Ήταν ευγενικός, ήταν καλός, με χιούμορ. Είπα ότι αν το έχει κάνει αυτό, τι να πω, πέφτω από τα σύννεφα, δεν θα πιστεύω πια σε κανέναν, ούτε και στα μάτια μου. Δεν είπα τίποτα άλλο. Είμαι υπέρ των γυναικών, σαφώς. Τι είμαι βλαμμένη να πω ότι καλά έκανε και βίασε ή χτύπησε μία γυναίκα; Κακώς μίλησα», ανέφερε αρχικά.

Και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, είπε: «Μπορεί να είμαι σκελετός γιατί έχασα κάποια κιλά λόγω της στενοχώριας που κάηκε η πολυκατοικία που έμενα. Τι είναι αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σας μιλά ειλικρινά. Να είναι καλά. Μετά από 48 χρόνια στην δουλειά και ξαφνικά επειδή βγήκα να υποστηρίξω έναν συνάδελφο κι είπα ότι αν έχει κάνει κάτι κακό, βεβαίως και θα τον κρίνει η δικαιοσύνη. Δεν έχω social media, δεν βλέπω τι λένε για μένα, δεν πειράζει».

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον κατηγορούμενο, απάντησε: «Θα του έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ λυπημένη».