Σάσα Σταμάτη: «Ήταν αφυδατωμένος, σηπτικός...» - Στο φως ανατριχιαστικές φωτογραφίες του πατέρα της από το νοσοκομείο

Η αποκάλυψη του γιατρού για τον θάνατό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάσα Σταμάτη
Instagram / Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής μιλώντας για την ψυχολογική της κατάσταση και τον τρόπο που αυτή επηρεάστηκε από τον θάνατο του πατέρα της, καταλήγοντας στην ψυχιατρική πτέρυγα Θριάσιου νοσοκομείου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Εδώ και καιρό προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία, ώστε να μπορέσει να τιμωρήσει τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρισκόταν κατά τις τελευταίες του ώρες, καθώς υποστηρίζεται πως αδιαφορούσα για την υγεία του και, μάλιστα, με τις κινήσεις τους την επιβάρυναν.

Την Δευτέρα 4/9 στην εκπομπή του MEGA, Live News, δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον πατέρα της δημοσιογράφου μέσα από την κλινική, ενώ ο γιατρός που τον εξέτασε πρώτος μόλις εκείνος βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης, προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Στο φως φωτογραφίες του πατέρα της Σάσας Σταμάτη και η αποκάλυψη του γιατρού για τον θάνατό του

«Ο κύριος Σταμάτης ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένος, σηπτικός και μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η κρεατίνη ήταν κοντά στο 20, πρώτη φορά έχω δει τέτοιες υψηλές τιμές, που σημαίνει ότι τα νεφρά του έπασχαν πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση η άσχημη κατάσταση που ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η απίστευτη ομοιότητα της Σάσας Σταμάτη με τον αδερφό της, Παναγιώτη - Η απόφασή της να βαφτίσει το μοναχογιό του