«Πήγα σε γιατρούς, έπαθα το σύνδρομο της...» - Το πρόβλημα υγείας της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Πρέπει να κάνω εγχείρηση ή...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πήγα σε γιατρούς, έπαθα το σύνδρομο της...» - Το πρόβλημα υγείας της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της στην ΕΡΤ, Στούντιο 4 (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια), αποκάλυψε στον συνάδελφό της, Θανάση Αναγνωστόπουλο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τη συμβουλή του γιατρού της.

Φέτος, δηλαδή, η παρουσιάστρια δεν θα κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα στο πλατό του σταθμού, παρά το γεγονός πως όλη της τη ζωή έμαθε να περπατά πάνω σε αυτά, προσδίδοντάς της ύψος, διότι διαφορετικά πρέπει να μπει σε χειρουργείο.

Το πρόβλημα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Έχω πρόβλημα φέτος, θα αλλάξω, δεν μπορώ να φορέσω τακούνια. Εγώ γεννήθηκα με τακούνια. Πήγα σε γιατρούς και παντού έχω βαρεθεί να ακούω να λένε "Ε όσο περνάνε τα χρόνια...", σαν να έληξα σαν γιαούρτι. Έπαθα το σύνδρομο της μπαλαρίνας, πρέπει να κάνω εγχείρηση ή να μη φοράω τακούνια. Τώρα έχω πάρει παυσίπονο για να φοράω τακούνια. Το έχουν οι μπαλαρίνες και οι ποδοσφαιριστές δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για το ύψος της

Λίγο αργότερα, η ίδια, μάλιστα, με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους συνεργάτες της και το σχόλιο που έλαβε από μία τηλεθεάτρια, θέλησε να μιλήσει για το ύψος της.

«Να πω κάτι; Μια παρένθεση! Ανέβασες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά οι τρεις μας και με ρώτησε μια τηλεθεάτρια τι ύψος έχω. Λέω "Γιατί δεν ρωτάτε τον Μακρυνιώτη τι ύψος έχει;". Έχω κάτι σημαντικό να σας πω που δεν είναι της παρούσης. Το ξέρατε ότι είμαι πιο κοντή από όσο νόμιζα; Είμαι μισό πόντο πιο χαμηλή στο ένα πόδι. Στο 2,07 δεν κάνει διαφορά, ενώ στο 1,50 κάνει!», είπε γελώντας αναφερόμενη στον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό (δείτε εδώ το σπίτι τους).