«Δεν περνούσα καλά πάντα, δεν θα το ξαναέκανα» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έσπασε τη σιωπή του μετά το τέλος του "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

«Όταν έκανα πέρυσι το πρωτοχρονιάτικο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν περνούσα καλά πάντα, δεν θα το ξαναέκανα» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έσπασε τη σιωπή του μετά το τέλος του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, την Δευτέρα 4/9, βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και πέρα από την απώλεια του αδερφού του, θέλησε να μιλήσει και για άλλο ένα φλέγον ζήτημα. Αυτό της δικής του εκπομπής, η οποία κρατούσε για χρόνια συντροφιά στους τηλεθεατές, Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε τι συνέβαινε πραγματικά πίσω από τις κάμερες κάθε φορά, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θα ήθελε να βρεθεί να το παρουσιάζε στο μέλλον ξανά.

Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

«Στη βραδινή εκπομπή δεν περνούσα καλά πάντα. Αν λεγόντουσαν πράγματα ή από τραγούδια, υπέφερα. Υπήρχαν άνθρωποι που ερχόντουσαν να μιλήσουν για τη δουλειά ή από υποχρέωση και μετά από 10 λεπτά έβγαζαν γραβάτες και το γούσταρα αυτό. Θεωρώ ότι ήταν και το κλίμα, περνούσα καλά τότε. Δεν θα το έκανα ξανά, έκλεισε αυτός ο κύκλος. Ήταν 17 χρόνια. Όταν έκανα πέρυσι το πρωτοχρονιάτικο ζορίστηκα, είχε κλείσει μέσα μου. Τώρα δεν θα έκανα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Το spoiler για τη σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σειρά που πρωταγωνιστεί "Κάνε ότι Κομάσαι", κάνοντας ένα μεγάλο spoil (δείτε εδώ ποιοι θα λείπουν από τον δεύτερο κύκλο).

«Δεν ξέρω αν θα καθηλώσει, αλλά είναι ενδιαφέρουσα η ιδέα του συγγραφέα. Φεύγω σαν Νικόλας από το σχολείο και βρίσκομαι σε ένα ιδιωτικό σχολείο, όπου η παραβατικότητα υπάρχει. Οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι, καταρρίπτονται οι μύθοι ότι η φτώχεια φέρνει παραβατικότητα. Είναι ενδιαφέρον το πράγμα, έχουμε διαβάσει μέχρι το 20ο επεισόδιο.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αδυναμία στα παιδιά και στους παππούδες και τώρα με έφερε πιο κοντά, γιατί τα νέα παιδιά με τροφοδοτούν. Είμαι μαζί τους, τα κοιτάζω, γιατί τροφοδοτούμαι από τη ζωή που ζουν. Αν πάρουμε τη τεχνολογία, εμείς είμαστε αναλφάβητοι. Δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφία στα social, ούτε να μπαίνω. Αρνούμαι σημαντικά. Ξέρω μόνο να στείλω μέιλ», επισήμανε αρχικά.

Και έπειτα αποκάλυψε γελώντας: «Σιγά σιγά φαίνεται ότι θα έχω ερωτική σχέση με την Τζένη Θεωνά. Πέρυσι ήταν με την Έμιλυ Κολιανδρή. Ζητάω πάντα τις ωραίες γυναίκες. Θα μου βάλουν συνομήλικη; Σοβαρολογείς; Σαν παρτενέρ; Τον κόσμο δεν τον λυπάσαι;».