Πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής - Βρισκόταν στα τελικά στάδια ηπατικής ανεπάρκειας

Είχε χάσει τον γιο του όταν ήταν ακόμη 6 μηνών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash/David Tomaseti
Unsplash/David Tomaseti

Θρήνος σκορπίστηκε στην εγχώρια showbiz με τον θάνατο γνωστού τράπερ, "αδελφού" του Snik (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά και στο εξωτερικό, καθώς έγινε γνωστό την Δευτέρα 4/9 πως έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Smash Mouth, Στιβ Χάργουελ, σε ηλικία 54 ετών. Ήταν ο frontman από την ίδρυσή του το 1994 μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2021. Πριν από τη συνταξιοδότησή του, αυτός και ο μπασίστας Paul De Lisle ήταν τα μόνα δύο σταθερά μέλη του συγκροτήματος.

Ο καλλιτέχνης, όπως είχε δηλώσει ο μάνατζερ του, βρισκόταν στα τελικά στάδια ηπατικής ανεπάρκειας και λάμβανε φροντίδα στο σπίτι του μέχρι και το τέλος της ζωής του: «Αν και ο Στιβ είναι ακόμα εδώ μαζί μας, δυστυχώς θα είναι μόνο για λίγο καιρό», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο θάνατος του Στιβ Χάργουελ

Ο οργανισμός του ήταν επιβαρυμένος με σοβαρά καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα, ενώ σοβαρές συνέπειες του είχε προκαλέσει και η υπερβολική χρήση αλκοόλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στιβ Χάργουελ, πριν από μερικά χρόνια, έχασε τον γιο του, όταν εκείνος ήταν μόλις 6 μηνών, λόγω λευχαιμίας.