«Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν...» - Θρήνος για τον Snik

Ο φίλος και "αδερφός του" έφυγε από τη ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Snik
Instagram / Snik

Θρήνος σκορπίστηκε στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση για τον θάνατο γνωστού τράπερ, η οποία κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για τον Gameboy Melody, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 2/9, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στην Πέτρου Ράλλη, με την μηχανή του να συγκρούεται με νταλίκα (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη και σε τι κατάσταση βρίσκεται η συνεπιβάτιδά του).

Την Δευτέρα 4/9 ο Snik, με τον οποίο φαίνεται πως ο ίδιος είχε πολύ καλές σχέσεις, θέλησε να τον αποχαιρετήσει, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, γράφοντας: «Rest in paradise my little brother».

Μάλιστα, σε ένα επόμενο story θέλησε να ενημερώσε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές για το μέρος, την μέρα και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του νεαρού, ώστε όσοι το επιθυμούν να παρευρεθούν και να τον αποχαιρετήσουν για μία τελυταία φορά.

Το αντίο του Snik στον τράπερ Gameboy Melody

Snik θάνατος gameboy

«Με θερμή μας λύπηση, σας ανακοινώνουμε ότι ο φίλος και αδερφός μας Gameboy Melody, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 2/9. Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 6/9 στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου», έγραψε.

snik θρήνος

Λίγο αργότερα ξεκαθάρισε για τη νοσηλεία του.

Snik Gameboy Melody κηδεία

Τι συμβαίνει με τη δική του υγεία;

Ο τράπερ ανακοίνωσε την ακύρωση του live που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Χαλκιδική στις 17/8 σε γνωστό μαγαζί.

Ωστόσο, δεν το ακύρωσε επ αόριστον, αφού το μετέφερε για την Παρασκευή 18/8. Αφορμή, στάθηκε ένα πρόβλημα υγείας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν είναι δικό του ή κάποιου άλλου προσώπου της οικογένειας της ή της ομάδας του.

«Το σημερινό live στην Χαλκιδική μεταφέρεται για λόγους υγείας, για αύριο Παρασκευή 18/8», έγραψε χαρακτηριστικά ο Snik, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του που ήθελαν να πάνε να τον απολαύσουν.

Ο ίδιος όμως, πριν από λίγες ημέρες όταν ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" στο κέντρο της Αθήνας μαζί με μελαχρινή γυναίκα, έδειχνε ευδιάθετος.

Snik live