«Μην μας έχετε όμως στο περίμενε, πραγματικά!» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Ανθή Βούλγαρη για τη στάση του Κασσελάκη

Η προειδοποίηση στην ομάδα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην μας έχετε όμως στο περίμενε, πραγματικά!» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Ανθή Βούλγαρη για τη στάση του Κασσελάκη

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστή η προσπάθεια της Ανθής Βούλγαρη να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ''Κοινωνία Ώρα Mega'' θα ήθελε λοιπόν να έχει κάποια συνέντευξή η παρουσία του Κασσελάκη στο πλατό, αυτό ωστόσο δε φαίνεται να συμβαίνει.

Δείτε επίσης: «Why Stefanos? Why Stefanos?» - Η αντίδραση του Κασσελάκη μετά το νέο "άδειασμα" της Ανθής Βούλγαρη

Ο εκνευρισμός της Ανθής Βούλγαρη με την ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη

Με νέο μήνυμα λοιπόν, που έστειλε το πρωί της Τρίτης 5/9 η Ανθή Βούλγαρη από το Κοινωνία Ώρα Mega στο Στέφανο Κασσελάκη επεσήμανε ξανά την ενόχλησή της, αυτή τη φορά κυρίως προς την επικοινωνιακή ομάδα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Του έλεγαν πουλάς Κασσελάκη και έλεγε ο κύριος Κασσελάκης, εγώ την αλήθεια μου πουλάω, δεν πουλάω κάτι άλλο. Να πω κάτι για τους συνεργάτες του κύριου Κασσελάκη. Αν δεν θέλει ο κ. Κασσελάκης να εμφανιστεί κάπου, είναι δικαίωμά του. Μην μας έχετε όμως στο περίμενε πραγματικά. Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω

Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό επικοινωνιακά για τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος θέλει να μιλά με τον κόσμο γιατί κι εμείς κόσμο έχουμε και τηλεθεατές που περιμένουν να τον ακούσουν. Έτσι, το λέω. Καλημέρα και στον κ. Κασσελάκη και στην ομάδα του», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Βούλγαρη και Κασελάκη

Πριν από λίγες ημέρες η Ανθή Βούλγαρη τον "άδειασε" λέγοντας πως ενώ τον κάλεσε στο κινητό του, δεν την πήρε ποτέ πίσω ακόμη και αν του εξήγησε σε μήνυμα ποια είναι.

«Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα "Can I call you back?" και του γράφω "of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega". Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό... τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;» αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.