Πρωίαν σε είδον: «Είναι νούμερα αυτά ή τα κιλά μου;» - Σε αμηχανία Μελιτά & Σεργουλόπουλος με την τηλεθέαση της πρεμιέρας τους

Μετά την αλλαγή ζώνης και ονόματος της εκπομπής τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: «Είναι νούμερα αυτά ή τα κιλά μου;» - Σε αμηχανία Μελιτά & Σεργουλόπουλος με την τηλεθέαση της πρεμιέρας τους

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η Δευτέρα (4/9) για την εκπομπή Πρωίαν σε είδον με την Τζένη Μελίτα και το Φώτη Σεργουλόπουλο να καλωσορίζουν το τηλεοπτικό κοινό τους από νέα ώρα προβολής, με νέο όνομα εκπομπής...μιας και απομονώθηκε το ''Μεσηβρίαν''.

Την Τρίτη (5/9) το τηλεοπτικό δίδυμο δε δίστασε να σχολιάσει με το γνωστό χιούμορ, που τους διακατέχει τα νούμερα τηλεθέασης, που σημείωσαν (δείτε εδώ πώς τα πήγαν Μελιτά και Σεργουλόπουλος στην πρεμιέρα τους).

Τα σχόλια της Μελιτά και του Σεργουλόπουλου για τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα του Πρωίαν σε είδον

«Έχω φέρει τα νούμερα...Τα έβλεπα το πρωί και είπα: ''Είναι νούμερα αυτά ή τα κιλά μου;'' Θρίαμβος!», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

Τι συνέβη λίγο μετά την πρεμιέρα

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα, έγινε γνωστό πως για δύο μέρες, το Πρωίαν σε είδον θα τελειώσει λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα ένα τέταρτο, δηλαδή στις 11:45.

Την Τρίτη 5/9 και την Τετάρτη 6/9, το κανάλι αποφάσισε πως οφείλει να τροποποιήσει το πρόγραμμα, διότι την ώρα εκείνη θα προβάλλεται Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ όπου παίζουν η Λιθουανία με την Σερβία και η Γερμανία με τη Λετονία. Από την Πέμπτη 7/9, παρόλα αυτά, το πρόγραμμα θα επανέλθει στην κανονική του ροή και η εκπομπή θα τελειώνει στις 12:00.