Η κόρη τους μεγάλωσε πολύ - Στιγμές συγκίνησης για τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την Ήβη Αδάμου την πρώτη μέρα σχολείου της μικρής Ανατολής

Η φωτογραφία με την τσάντα και το λουλουδάτο φόρεμά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ήβη Αδάμου
Instagram / Ήβη Αδάμου

Ο Σεπτέμβρης μπήκε και έφερε το φθινόπωρο, πράγμα που σημαίνει πως μικροί και μεγάλοι επιστρέφουν στις δουλειές τους και προετοιμάζονται για το άνοιγμα των σχολείων. Οι παιδικοί σταθμοί ανοίγουν, όμως, από νωρίς επομένως οι μαμάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουν τις τσάντες και τα φαγητά τους.

Ανάμεσά τους και η Ήβη Αδάμου, η οποία την Δευτέρα 4 του μήνα έστειλε τη μικρή Ανατολή στον παιδικό σταθμό. Η περήφανη μανούλα τράβηξε φωτογραφία την κόρη της με την σχολική της τσάντα και το φορεματάκι της και την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Τοίχος από τούβλα, μαύρα έπιπλα & πράσινος κήπος - Φωτογραφίες από το σπίτι Ήβης Αδάμου και Μιχάλη Κουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη

Η πρώτη μέρα της κόρης της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη στο σχολείο

«Καλή σχολική χρονιά! Πρώτη ημέρα στο σχολείο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Νέο μέλος στην οικογένεια της Ήβης Αδάμου - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ήβη Αδάμου κόρη σχολείο

Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό party για τα 5α της γενέθλια

Η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε 5 ετών πριν από τρεις μήνες, και οι γονείς της της ετοίμασαν ένα party υπερπαραγωγή για να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συγγενείς. Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, αφού είχε θεματολογία νεράιδες.

Αποφάσισαν να διασκεδάσουν στην ύπαιθρο και συγκεκριμένα σε ένα μεγάλο στρέμμα με γκαζόν, το οποίο είχαν διακοσμήσει με διάφορα μπαλόνια, φτερά αλλά και δώρα για τα παιδάκια.

«My sunrise…my baby...she is 5...
Ανατολή μου σ´αγαπω...
Πάντα δίπλα σου... @michalis_stavento
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας...», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτηση της στο Instagram η Ήβη Αδάμου.