Έχουν ίδια μαλλιά και μούσια, με καταγωγή από τα νησιά Φερόε - Βίντεο από τη στιγμή που ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη ερμηνεύει το τραγούδι του

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο η μνήμη του είναι ζωντανή, αφού τα τραγούδια του ηχούν σε κάθε κέντρο μέχρι και σήμερα, ενώ ο αδερφό του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, συνεχίζει την "κληρονομιά" του, χαράζοντας την δική του πορεία στον χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, τα κομμάτια του και η μουσική του έχουν φτάσει μέχρι και το εξωτερικό. Και μιλώντας για το εξωτερικό, στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, μίλησε ο σωσίας του καλλιτέχνη, τον οποίο ανακάλυψε πρώτο το GrExpress. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, κατάγεται από τα νησιά Φερόε από όπου και κατάγεται, ανάμεσα στη Σκωτία και την Ισλανδία και βρέθηκε αργότερα στη Δανία για να δημιουργήσει τη δική του μουσική.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Παντελή Παντελίδη

Αυτός είναι ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και, μάλιστα, τα τραγουδά σε εμφανίσεις του σε μπαρ και νυχτερινά μαγαζιά σε διάφορες πόλεις. Δεν δίστασε, λοιπόν, να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής και να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τη ζωή του και όσα γνωρίζει για τον αείμνηστο ερμηνευτή.

Ρίγη συγκίνησης στο Σίδνεϊ τη στιγμή που ο Αργυρός τραγούδησε κομμάτι του

Οι συνάδελφοι του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και φυσικά μέσα από τις εμφανίσεις τους κρατάνε τη μνήμη του ζωντανή τραγουδώντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες!

Το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός την Παρασκευή 2/6 μέσα από τη μεγάλη συναυλία, που έδωσε στο Σίδνεϊ και συγκεκριμένα στην Qudos Bank Arena με το κοινό να αποθεώνει τον καλλιτέχνη, όταν αποφάσισε να τραγουδήσει το ''Γίνεται'' του Παντελίδη.

«Δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω και θέλω όλα τα χέρια ψηλά!», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.