Ατυχία για την Δανάη Μπάρκα λίγο πριν την πρεμιέρα στο MEGA - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

«Κόντρα σε όλα τα φάρμακα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις οθόνες των τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή της, Πάμε Δανάη (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας την "χτύπησε" λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή της.

Όπως αποκάλυψε τις προάλλες με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παίρνει φάρμακα για να μπορεί να επανέλθει γρήγορα από τις συνέπειες της ωτίτιδας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως χάνει το χιούμορ και την καλή της διάθεση για τη μικρή ατυχία που συνέβη (δείτε εδώ ποια άλλη παρουσιάστρια αρρώστησε λίγο πριν τη δική της πρεμιέρα).

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για το πρόβλημα υγείας της

«Kόντρα σε όλα τα φάρμακα και την ωτίτιδα, θα ανεβάζω καλοκαιρινές φωτογραφίες μέχρι την πρεμιέρα».

Δανάη Μπάρκα ωτίτιδα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Ιδού και η ανάρτησή της: «Καλή εβδομάδα με καλοκαιρινή σκέψη, κόντρα στον Αθηναϊκό καιρό (και στην ωτίτιδα που με τυραννάει). Καλή εβδομάδα αγάπες μου».

Αυτός είναι ο πατέρας της

Η Δανάη Μπάρκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το χαμόγελο να μη φεύγει ποτέ από τα χείλη της και τη διάθεσή της να είναι πάντα ανεβασμένη!

Άλλωστε όπως λένε δεν είχε, που να μοιάσει, μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένας εξίσου φωτεινός άνθρωπος, που πάντα γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που είναι δίπλα της.

Μαμά και κόρη αν της βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα έχει στοιχεία και από τον πατέρα της, Κύριο Νώντα, τον οποίο δε βλέπουμε συχνά, ωστόσο μια παλιότερη ανάρτηση στης παρουσιάστριας μας δείχνει την ομοιότητά τους.

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook