Θετική στον κορωνοϊό η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν την πρεμιέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται - Το πρώτο της μήνυμα

Οι φωτογραφίες με τη μάσκα και το τεστ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλία Γερμανού
Instagram / Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και επέστρεψε στην Αθήνα ώστε να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Σεπτέμβρη (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε ξαφνικά από την ομάδα της).

Παρόλα αυτά, η ζωή είχε άλλα σχέδια και έτσι η παρουσιάστρια θα χρειαστεί να μείνει για λίγες ημέρες κλεισμένη στο σπίτι της σε καραντίνα. Όπως αποκάλυψε την Τρίτη 5/9 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, παρά τις προσπάθειές της να το αποφύγει, φορώντας μάσκα στα μέσα με τα οποία ταξίδευε.

Το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού μετά τη διάγνωσή της με κορωνοϊό

«Αριστερά εγώ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου σίγουρη ότι δεν με πιάνει ούτε μπλακ φίβερ. Δεξιά, πάλι εγώ, λιγότερο σίγουρη. Περαστικά σε όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης.

Δείτε επίσης: Θύμα απάτης η Ναταλία Γερμανού - Η δημόσια έκκληση μέσω διαδικτύου

10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την ζωή της

Το περιοδικό YOU ανάμεσα στα hot θέματά του είχε κι ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τα μεγάλα και μικρά μυστικά 9 Ελληνίδων επώνυμων, μεταξύ αυτών και της Ναταλίας Γερμανού.

  1. Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνω ηθοποιός, αλλά της το ξέκοψε ο πατέρας της, ο Φρέντυ Γερμανός.
  2. Στα προσωπικά της έχει υπάρξει drama queen, έχει κάνει υστερίες, κλάματα, τέρατα! Ακόμα και ποτήρια έσπαγε.
  3. Έχει ντυθεί ερωτικά για να εξάψει τη φαντασία συντρόφου της.
  4. Είναι κολλητή φίλη με τον Άλκη Κούρκουλο από το 1978.
  5. Η πρώτη της συνέντευξη ήταν με τον Δάνη Κατρανίδη και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΕΝΑ του Γιώργου Κοσκωτά.
  6. Έχει τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη για μια θέση πάρκινγκ στα studio Pro του Alpha.
  7. Μαζί με το Χρήστο Δάντη έγραψαν τους στίχους του αγγλόφωνου My Number One, το οποίο ερμήνευσε το 2005 η Έλενα Παπαρίζου και κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision.
  8. Έφαγε “χυλόπιτα” το 2015, όταν προσέγγισε έναν άντρα που της άρεσε και εκείνος δεν ενέδωσε στο φλερτ της. Αυτό την πείραξε πολύ.
  9. Έπαθε παράκρουση... ζήλιας όταν το 1992, που ήταν σε σχέση με τον Θάνο Καλλίρη, εκείνος αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με τη νεαρή τότε Ζέτα Λογοθέτη, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του "Αγαπούλα μου γειά".
  10. Είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη σε πολύ μικρή ηλικία, όπου δεν τέθηκε καν το ζήτημα να κρατήσει το παιδί. Μετά δεν προέκυψε ξανά, ούτε σαν σκέψη.

Διαβάστε, επίσης, εδώ τα 10 μεγάλα μυστικά της ζωής της Ελένης Μενεγάκη.