Θύμα απάτης η Ναταλία Γερμανού - Η δημόσια έκκληση μέσω διαδικτύου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ναταλία Γερμανού, γεγονός που έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε.

Η παρουσιάστρια του ALPHA που επιστρέφει από Σεπτέμβρη με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα), ανακάλυψαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα της που είναι ιδιωτικό.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Σε story που έξανε λοιπόν, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλος της προχωρήσουν σε αναφορά του εν λόγω προφίλ προκειμένου να κλείσει.

«Ψεύτικό προφίλ! Παρακαλώ μια αναφορά», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ναταλία Γερμανού Instagram

Μεγάλη απώλεια από την εκπομπή της

H εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA και για το λόγο αυτό της δόθηκε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, ενώ είχε ανακοινωθεί πως δεν φεύγει κανείς από το πάνελ, πλην του Χάρη Λεμπιδάκη (δείτε που πηγαίνει), έσκασε ξαφνικά μια αποχώρηση.

Πρόκειται για την αποχώρηση ενός πολύ στενού συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, αφού ήταν πολύ κοντά στην παρουσιάστρια και έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ροή της εκπομπής.

Ήταν άνθρωπος που βρισκόταν στην παραγωγή και χρόνια συνεργάτης της παρουσιάστριας, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση της με την απόφαση της αποχώρησης του.

Ο λόγος για τον παραγωγό Άγγελο Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το προφίλ του στο Facebook. Μάλιστα του σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού «Τι θα κάνω χωρίς εσένα. παραγωγάρα μου ευχαριστώ για όλα».