Δεν είχε δει το φακό - Τα βλέμματα που έριχνε ο Ανδρέας Καψάλης στην Παπαρίζου από μια γωνία στο Βεάκειο θέατρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 4/9 η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Βεάκειο θέατρο με την αγαπημένη pop τραγουδίστρια να κλέβει για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις (δείτε εδώ τι φόρεσε).

Οι θέσεις τοι κοινού, όσο και η αρένα έσφυζαν από κόσμο, που είχε σπεύσει από νωρίς να απολαύσει την Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν από νωρίς εκεί και κατέγραψε υλικό από τη σκηνή, αλλά και backstage.

Στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης

Σε μια γωνία του θεάτρου, στις σκάλες ''πιάστηκε'' ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης να στέκει μόνος του και να παρατηρεί την αγαπημένη του. Να τονίσουμε εδώ, πως ο επιχειρηματίας διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά από τη στάση του.

Ανδρέας Καψάλης
Ανδρέας Καψάλης

Σπάνια εξομολόγηση της Παπαρίζου για τον Καψάλη

"Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ" αποκάλυψε.