Απίστευτη ομοιότητα στις φωνές τους - Ο Good Gob Nicky τραγούδησε για πρώτη φορά Γιάννη Πάριο στη σκηνή (Βίντεο)

Το κομμάτι που επέλεξε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς Good Job Nicky, όπως είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια τη δική του πορεία στη μουσική.

Ο καλλιτέχνης δεν έχει πάρει το δρόμο του πατέρα του σε ό,τι αφορά τη μουσική, που του αρέσει τόσο να ακούει όσο και να τραγουδάει στη σκηνή. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει το μεγάλο σεβασμό του στη καριέρα του Γιάννη Πάριου.

Είναι συχνό το φαινόμενο να ζητάνε από τον Good Job Nicky να πει ένα κομμάτι του Γιάννη Πάριου, ο ίδιος ωστόσο το αρνείται πάντα ευγενικά. Την ανατροπή έκανε ο καλλιτέχνης σε πρόσφατη συναυλία του στη Χίο και ερμήνευσε το ''Δεν έχω αγκαλιά'' προσπαθώντας μάλιστα σε πολλά σημεία να μιμηθεί τον μπαμπά του (δείτε εδώ τη στιγμή, που η Αλιμπέρτη κλαίει με ερμηνεία του γιου της).

Η στιγμή που ο Good Job Nicky τραγούδησε πρώτη φορά στη σκηνή Γιάννη Πάριο

Η on air συγκίνηση της Αλιμπέρτη για το γιο της

«Αφροδίτη θέλω να σε αγκαλιάσω πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς! Πέρασα και εγώ, πέρασαν και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα, πω πω με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ, μου έχεις ξυπνήσει μνήμες. Αντιλαμβάνομαι από το βιντεάκι, που είδαμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά...», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, "κλείδωνε" ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με "χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά". Εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια. Εγώ τι έκανα από μόνη μου, επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό, έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα», πρόσθεσε μάλιστα.