Την κρατούσε τρυφερά από τη μέση - Η κίνηση του Σταθοκωστόπουλου στη Σπυροπούλου στο πάρτι από τα βαφτίσια του γιου τους

Με χρυσή τουαλέτα η Κωνσταντίνα και έξω την πλάτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια βραδιά, που δε θα ξεχάσουν με τίποτα ήταν αυτή του Σαββάτου 2/9, καθώς βαφτίστηκε ο μοναχογιός του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και την Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, παίρνοντας το όνομα του παππού του, Βλάσσης.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το μυστήριο σε στενό οικογενειακό κύκλο και στη συνέχεια να ακολουθήσει ένα πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με καλεσμένους φίλους, οικογένεια και γνωστά πρόσωπα από την ελληνική showbiz.

Η Κωνσταντίνα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μερικά repost όλη τη βραδιά, καθώς το βράδυ της Τρίτης 5/9 ήρθε και η πρώτη δημοσίευση, με εκείνη και τον καλό της να κοιτάνε πλάτη στο φακό (δείτε εδώ τι φόρεσε η μητέρα της).

Αδημοσίευτη φωτογραφία από τη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου

Τι φόρεσαν οι καλεσμένοι

Καλεσμένοι στα βαφτίσια εκτός των συγγενών του ζευγαριού αλλά και συνεργατών, ήταν η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του, Ελένη Καρβέλα, η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και πολλοί άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην δεξίωση και απαθανάτισε τους καλεσμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και... στιλάτοι!

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωσταντίνου Μπογδάνου. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά