Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργο

Τι συμβαίνει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος, παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους, Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο, αλλά μετά από δυο μήνες χώρισαν οριστικά. Παρά τα όσα πέρασαν, ωστόσο, φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία.

Ο Γιώργος Λιάντος, είναι ηθοποιός με μεγάλο ταλέντο και υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του. Ξαναέφτιαξε τη ζωή του το 2016 όπου παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη (τη ζωή της έχει φτιάξει και η Παπούλια - δείτε εδώ τον σύντροφό της).

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο. Καλεσμένες φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Σήμερα, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάντος έπεσε θύμα της κακοκαιρίας Daniel

Η κατάσταση που επικρατεί σε πολλές περιοχές λόγω της κακοκαιρίας, δεν έχει προηγούμενο. Σε Βόλο και Πήλιο, οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος ο οποίος σύμφωνα με όσα έγραψε και γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είναι αποκλεισμένος με όχι καλό internet και χωρίς νερό!

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργο

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργο

Οι τωρινές σχέσεις της Εβελίνας Παπούλια με τον Γιώργο Λιάντο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν κάποιο καιρό στην εφημερίδα Real, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, τονίζοντας πως είναι πολλά τα χρόνια που έχουν χωρίσει και πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Με τον Γιώργο, επειδή είμαστε φίλοι, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να συνεργαζόμαστε. Έχει ξεχαστεί ότι κάποτε εμείς ήμασταν σύζυγοι, είναι πολλά τα χρόνια του χωρισμού. Έτσι κι αλλιώς, ο Γιώργος έχει παντρευτεί τη Δήμητρα Βαμβακάρη, και αυτή είναι ηθοποιός, ένα εξαιρετικό πλάσμα, με την οποία έχουν κάνει μια υπέροχη κόρη! Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί η Αφροδίτη έχει μία αδελφή και έτσι η οικογένεια μας έχει μεγαλώσει».