Αποκλειστικό: Ευχάριστα νέα για τον Σπύρο Μαρτίκα - Ανοίγει καινούργιο φαρμακείο

Σε ποια περιοχή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές με φίλους και φυσικά την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ βίντεο με την πεθερά του) ο πολυσυζητημένος φαρμακοποιός του Survivor All Star επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε αμέσως την δουλειά και το... χτίσιμο ενός νέου φαρμακείου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Σπύρος Μαρτίκας μεγαλώνει την αλυσίδα φαρμακείων που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορες περιοχές γύρω από το Κερατσίνι με ένα ακόμα κατάστημα στα Ταμπούρια, ένα δρόμο πάνω από το ήδη υπάρχον φαρμακείο που έχει, το οποίο συχνά πυκνά διοργανώνει φιλανθρωπικές δράσεις.

Το νέο μαγαζί του Σπύρου Μαρτίκα

Ευχάριστα νέα για τον Σπύρο Μαρτίκα - Ανοίγει καινούργιο φαρμακείο

Υπενθυμίζουμε πως πριν από δυο μήνες ο Σπύρος και η Βρισηίδα είχαν μιλήσει αποκλειστικά στο YOU για την σχέση τους και το ενδεχόμενο να παντρευτούν και να αποκτήσουν δική τους οικογένεια

Το σπίτι που ετοιμάζατε έχει ολοκληρωθεί;

Σ: Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουν τελειώσει οι εργασίες, επιστρέφοντας είδα ότι τις είχε προχωρήσει η Βρισηίδα, και μάλιστα με προσωπικά της έξοδα, μαζί με την αδερφή μου. Είναι φοβερή η γυναίκα μου, έκανε πολλά πράγματα μόνη της!

Γάμο θα δούμε;

Σ: Τώρα πια είναι μονόδρομος, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! (γέλια)

Αν σας έλεγαν πριν από δύο χρόνια ότι σε αυτό το διάστημα θα βρίσκατε έναν άνθρωπο και θα πηγαίνατε για γάμο, θα το πιστεύατε;

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας survivor all star

B: Γιατί όχι; Έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια με αρχές, μία μαμά στο σπίτι και έναν πατέρα που έπαιζε κάθε φορά μαζί μας, όταν γύριζε από τη δουλειά. Ξέρω ότι, πέρα από γυναίκα καριέρας, είμαι νοικοκυρά και φροντίζω πολύ τον σύντροφό μου, οπότε πίστευα ότι θα βρεθεί κάποιος να με εκτιμήσει. Βέβαια δεν περίμενα να τον βρω στο Survivor.

Σ: Εγώ όχι, είχα την εντύπωση ότι θα πορευόμουν μόνος μου. Πού να το φανταστώ; Αλλά η σχέση που έχουμε τώρα δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν την αλλάζω, έχει αξία ανεκτίμητη.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σας;

Σ: Τρία παιδιά θέλει! Εγώ της λέω να ξεκινήσουμε, και όταν κουραστεί σταματάμε.

Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξή τους.