Με κοτσιδάκια στα μαλλιά και την ροζ τσάντα της στους ώμους - Συγκινημένη η Χριστίνα Κοντοβά για την επιστροφή της Ada στο σχολείο

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε και έτσι ανοίγουν σιγά σιγά και όλα τα σχολείο. Τα μικρότερα παιδιά έχουν ξεκινήσει ήδη τα μαθήματά τους, μαζί τους και η μικρή Ada, η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά - η οποία πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η διάσημη σχεδιάστρια δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη ή συγκινημένη βλέποντας το παιδί της να κάνει μία νέα αρχή και να ανεξαρτητοποιείται, γι' αυτό και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους, με μία φωτογραφία στο Instagram της.

Την ημέρα της επιστροφής στην διδακτική αίθουσα η περήφανη μητέρα απαθανάτισε την Ada να προχωρά με την ροζ τσάντα της στο δρόμο, φορώντας τζιν παντελόνι και κοντομάνικο μπλουζάκι, λευκό με μπλε σχέδια, και αθλητικά, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσιδάκια (δείτε εδώ τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους τα παιδιά και οι γονείς την πρώτη μέρα του σχολείου).

Η επιστροφή της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά στο σχολείο

«Πίσω στο σχολείο», έγραψε μάλιστα.

Χριστίνα Κοντοβά Ada σχολείο
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η ερώτηση που της κάνει συνέχεια

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν τραβώντας διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πέρασαν 5,5 χρόνια σχέσης, ενώ όσο ήταν μαζί η επιχειρηματίας υιοθέτησε και την μικρή Ada.

Πολλές φορές έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρει στο σπίτι της την κορούλα της. Χρειάστηκε να μείνει πολλούς μήνες στην Ουγκάντα και να περάσει χρόνο με την μικρή, με σκοπό να περάσει το διάστημα που χρειάζεται για να μπορέσει να την φέρει στην Ελλάδα.

Μήνες ωστόσο μετά τον ερχομό της Ada στην Ελλάδα, Κοντοβά & Καλημέρης χώρισαν οριστικά! Η αγάπη ωστόσο που της έχουν και οι δυο θα είναι αυτή που θα τους ενώνει. Μάλιστα, πρόσφατα απόλαυσαν όλοι μαζί την βόλτα τους - δείτε φωτογραφίες.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν χθες 14/3 την Χριστίνα Κοντοβά σε κοσμική εκδήλωση, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή και πόσο έχει αλλάξει αυτή με τον ερχομό της κόρης της.

«Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ», είπε για την μικρή της.

Όταν όμως της έγινε η ερώτηση για το χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δε ξέρω. Είμαι καλά αυτό».