Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μαυρίδης - Το νέο του βήμα

Έγινε γνωστό από τον ίδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει ως κύριο επάγγελμα του αυτού του tattoo art, ωστόσο ο ίδιος έχει καταπιαστεί με πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα, με το χώρο της τηλεόρασης να είναι αυτός, που τον ανάδειξε και τον έκανε ευρέως γνωστό.

Η ταξιδιωτική εκπομπή ''World Party'', που παρουσίαζε μαζί με τον καλό του φίλο, Σάκη Τανιμανίδη γνώρισε μεγάλη ακμή, ωστόσο στη συνέχεια τα δύο πρόσωπα ''έσπασαν'' και δοκιμάστηκαν σε διαφορετικά projects (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα).

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργο Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει λοιπόν τηλεοπτικά σε κάτι πολύ διαφορετικό, καθώς ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha, ''Φόνοι στο καμπαναριό'' κάτι, που ίδιος κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Μαυρίδης - Alpha - Φόνοι στο καμπαναριό

Η ανακοίνωση του ALPHA για τη νέα σειρά

Ανανεωμένος θα επιστρέψει από Σεπτέμβρη ο ALPHA. Εκτός του τρίτου κύκλου του Σασμού, έρχεται στο κανάλι και μια κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Ρένια Λουϊζίδου και πολλούς άλλους επιτυχημένους ηθοποιούς.

Γιατί είναι ντυμένες μοναχές η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουζίδου; Tι ψάχνουν με το μεγεθυντικό φακό στο λιβάνι; Σε ποιον ανήκουν τα φονικά όπλα που εξετάζουν ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης;

Kαι κυρίως, γιατί τρώνε πίτσα ενοχικά η Μένη Κωνσταντινίδου, η Άννη Θεοχάρη και η Λυδία Τζανουδάκη; Όλα συνδέονται με κάποιο παράδοξο τρόπο στη νέα σουρεαλιστική κωμωδία μυστηρίου του Αντώνη Αγγελόπουλου, σε παραγωγή της Filmiki Productions.

Περισσότερα στοιχεία θα έρθουν στο φως σε λίγες ημέρες…

Φόνοι στο καμπαναριό, η Θεϊκή κωμωδία έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha.