«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Αριστείδη» - Το φοιτητικό δωμάτιο του μικρότερου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Γλυκόπικρα τα συναισθήματα για τους δύο γονείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μία κόρη και τρεις γιους, την Μαρία Ολυμπία (δείτε εδώ γιατί ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων γύρω από το όνομά της), τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Οδυσσέα - Κίμωνα και τον Αριστείδη - Σταύρο.

Οι αναρτήσεις τους και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες, ωστόσο οι δύο γονείς, όταν η περίσταση "το ζητά", συνήθως σε γιορτές και γενέθλια, δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους γι' αυτά.

Το φοιτητικό δωμάτιο του μικρότερου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η περήφανη μητέρα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Αριστείδης - Σταύρος, αλλάζει Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, εφόσον ξεκινούν επίσημα οι σπουδές του, και φωτογραφήθηκε μαζί του, αλλά και με τον σύζυγό της έξω από αυτό.

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Αριστείδη και για τον Παύλο και εμένα. Όχι πια πρωινό ξύπνημα και να τους πηγαίνουμε στο σχολείο στην ώρα τους… Γλυκόπικρο, αλλά η αλλαγή είναι πάντα καλή και ανυπομονούμε για το νέο μας κεφάλαιο!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ευχάριστα νέα για τον μικρό γιο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέα - Τι συνέβη

Μαρί Σαντάλ Παύλος Αριστείδης
Instagram / Μαρί Σαντάλ

Ο Παύλος, λοιπόν, λίγο αργότερα, δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στην πλατφόρμα μία φωτογραφία του νεαρού, στο φοιτητικό του δωμάτιο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος των σπουδών του. Μέχρι να το διακοσμήσει ο ίδιος, παραμένει λευκό, με μοναδικά έπιπλα ένα γραφείο και το κρεβάτι του νεαρού.

«Οι διακοπές τελείωσαν και τώρα μια νέα αρχή», έγραψε ο περήφανος πατέρας.

Παύλος Γλύξμπουργκ σπίτι Αριστείδη
Instagram / Παύλος Γλύξμπουργκ