"Αυτό είναι τόσο λυπηρό και υποκριτικό" - "Ποια είναι αυτή τέλος πάντων;": Θύελλα αντιδράσεων κάτω από ανάρτηση της κόρης του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ

Χαλασμός εναντίον της Μαρίας Ολυμπία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO/Instagram - olympiagreece
NDPPHOTO/Instagram - olympiagreece

Δεν είναι η πρώτη φορά αυτή που η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με μια μόνο της ανάρτηση. Και πριν μερικούς μήνες προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων εξαιτίας των όσων περνούσε η Ελλάδα ενώ εκείνη έκανε πλουσιοπάροχη και "έξαλλη" ζωή.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν ακόμη μια ανάρτηση έφερε θύελλα αντιδράσεων, με ορισμένους διαδικτυακούς της φίλους που γνωρίζουν τι συμβαίνει με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα που καίνε ανεξέλεγκτες να της επιτίθονται.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπία και τα σχόλια

Στο προφίλ της στο Instagram συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφίες από βραδινή έξοδο με followers να σχολιάζουν πως ενώ χρησιμοποιεί τον τίτλο "Ολυμπία της Ελλάδας", δεν την νοιάζει τι συμβαίνει πίσω στη χώρα της που της έδωσε τον εν λόγω τίτλο.

«Αποκαλείς τον εαυτό σου Ολυμπία της Ελλάδας και όμως δεν έχεις καμία ενσυναίσθηση για τη κατάσταση με τις πυκραγιές. Αυτό είναι τόσο λυπηρό και υποκριτικό», της έγραψε ένας.

«Ολυμπία της Ελλάδα; Μα δεν είναι Ελληνίδα χρυσή μου...», της σχολίασε άλλος.

Παύλος Μαρί Σαντάλ κόρη

Μαρία Ολυμπία Instagram

Τι κάνει από την άλλη ο γιος τους;

Μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Παύλου Γλύξμπουργκ μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του (δείτε εδώ την αλήθεια για την αλλαγή του επιθέτου του) "έσκασαν" τα ευχάριστα για τον μικρότερο γιο του με την Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέα, και ολόκληρη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο νεαρός κατάφερε να αποκτήσει τον πρώτο του ρόλο σε μεγάλη παραγωγή ταινίας στο Χόλιγουντ, δίπλα στην Τζένιφερ Λόρενς και δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για τον εαυτό του, αφού το ξεκίνημα για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του έγινε. Η ταινία έχει τίτλο "No Hard Feelings" και ο ίδιος ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας κάτω από την αφίσα με την πρωταγωνίστρια (δείτε εδώ πώς είναι ο μεγάλος του αδερφός και ποια η σύντροφός του).

Το δράμα και η υποκριτική, άλλωστε, είναι τα δύο μεγάλα του πάθη και αξίζει να αναφερθεί πως κατάφερε σε ηλικία μόλις 15 ετών να πάρει έναν μικρό ρόλο και να εμφανιστεί το 2017 στη σαπουνόπερα "The Bold and the Beautiful". Στους ηθοποιούς που θαυμάζει έχει συμπεριλάβει τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και τον Jake Gyllenhaal, τους οποίους έχει σαν οδηγό για να μπορέσει να κατακτήσει περισσότερους ρόλους στη μικρή οθόνη.

«Η πρώτη μου ταινία. Περήφανος που παίζω έναν μικρό ρόλο σε κάτι τόσο ξεχωριστό».

Αχιλλέας Μαρί Σαντάλ Παύλος ταινία