Happy Day: Με κόκκινο στενό φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο στούντιο του ALPHA - «Πυρετός» προετοιμασιών για την μεγάλη πρεμιέρα

Δίπλα της ο Παπανώτας και ο Φραγκολιάς με καλοκαιρινή διάθεση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το «Happy Day» θα βρίσκεται στον αέρα του ALPHA για 11η συνεχή χρονιά. Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις διακοπές της στην Πάρο (δείτε εδώ το εξοχικό που έχει εκεί), επέστρεψε στο πλατό ώστε να προετοιμαστεί για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα. Την Τετάρτη 6/9, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις πρόβες (δείτε εδώ την εξομολόγησή της λίγο πριν την έναρξη).

Εκείνη ντύθηκε στα κόκκινα, με στενό αμάνικο φόρεμα, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς έμειναν με τις καλοκαιρινές τους βερμούδες. Τα υπόλοιπα πρόσωπα δεν φάνηκαν στις αναρτήσεις, όμως δεν λείπουν από το σετ για άλλη μία χρονιά η Τίνα Μεσσαροπούλου, ενώ τον πολιτικό σχολιασμό θα κάνει, όπως πάντα, ο Δήμος Βερύκιος. Θα συμμετέχουν επίσης ο Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Μαίρη Παλιαλέξη και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Φωτογραφίες από τις πρόβες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την ομάδα του Happy Day για την πρεμιέρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Happy Day πρόβες

Happy Day Παπανώτας Φραγκολιάς
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιες εκπομπές ακολουθούν

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει επίσημα, για τις πρωινές τουλάχιστον ψυχαγωγικές εκπομπές, την Δευτέρα 11 του μηνός.

Πολλές θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε φέτος σε project της συγκεκριμένης ζώνης που αγαπήσαμε πολύ πέρυσι. Κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν... Πάμε να τα δούμε όλα παρακάτω αναλυτικά.

Happy Day

Super Κατερίνα

H Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει και εκείνη τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha για τρίτη χρονιά, σε μια παραγωγή της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη. Στη «Super Κατερίνα» θα συμμετέχουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης. Σε ρόλο σχολιαστή θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πάμε Δανάη!

Η πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα βρίσκεται και φέτος στο Mega. Στην ομάδα συμμετέχουν ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος.

Mega Καλημέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει στο Mega (στις 07:40), με συνεργάτες τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, τον Θανάση Πάτρα, τον Τάκη Χατζή, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νανά Παλαιτσάκη και τον Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Πρωινό

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή.

Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή.

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού», θα... μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας.

Breakfast at star

Το κανάλι του STAR είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό πως επιθυμούσε να συνεχίσει την συνεργασία του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star και πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή για το τέλος της σεζόν, ανακοινώθηκε και η ανανέωση του συμβολαίου τους.

Η Άση Μπήλιου, η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, λοιπόν, παραμένουν στον σταθμό και στο ίδιο πρότζεκτ, ενώ δίπλα τους θα έχουν και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο πια.