Συριοπούλου - Πατσατζής: Μαζί με το γάμο έγινε και η βάφτιση! Η φωτογραφία με το μπέμπη και οι νονοί

Πήρε το όνομα Νίκος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συριοπούλου - Πατσατζής: Μαζί με το γάμο έγινε και η βάφτιση! Η φωτογραφία με το μπέμπη και οι νονοί

Την Τρίτη 5/9 η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την είδηση του μυστηρίου να διαρρέει μέσα από τα social media από διάφορες αναρτήσεις που έκαναν οι καλεσμένοι τους. Μέσα φωτογραφίες και βίντεο είδαμε το ζευγάρι χορεύει το χορό του Ησαϊα (δείτε εδώ), αλλά και στη συνέχεια το ξέφρενο πάρτι, που ακολούθησε με δυνατή μουσική.

Η ηθοποιός ήταν μια πανέμορφη νύφη, η οποία έκλεψε όλες τις εντυπώσεις μέσα από τα δύο νυφικά φορέματα, που επέλεξε να φορέσει. Ο λόγος για το μακρύ νυφικό, με τιράντα και δαντέλα στο μπούστο, που έβαλε στην εκκλησία, καθώς και για το δεύτερο φόρεμα, της δεξίωσης, που ήταν μίνι με φτερά στο κάτω μέρος - δείτε εδώ.

Μαζί με το γάμο ωστόσο έγινε και η βάφτιση του γιου της Συριοπούλου

Μετά το μυστήριο του γάμου ωστόσο, ακολούθησε και η βάφτιση του γιου τους. Ωστόσο, από τα βαφτίσια δεν κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες, καθώς τι ζευγάρι ήθελε να προστατεύει το γιο του από την έκθεση.

Νονοί ήταν οι κουμπάροι στο γάμο δηλαδή η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος. Ο μικρός πήρε ο όνομα Νίκος.

Συριοπούλου Πατσατζής βάφτιση γιος

Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Συριοπούλου για την γέννηση του γιου της

«Ο Στράτος δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα, τον παρακαλάω να πάμε μαζί σε παραστάσεις και μόλις δει του φωτογράφους, εξαφανίζεται», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είχα στρες στην αρχή της εγκυμοσύνης από την ευθύνη, είπα “Ευαγγελία αλλάζει η ζωή”».

Όταν άρχισε να υποψιάζεται πως ήταν έγκυος, ο σύντροφός της αντέδρασε κάπως έτσι: «Ήμασταν μαζί στο σπίτι μας, το κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πάει καλά στην υποψία ότι είμαι έγκυος έφυγε σαν σφαίρα να πάει στο φαρμακείο δεν άντεξε χα περιμένει να ξημερώσει».

«Μόλις βγήκε το τεστ κοιταζόμαστε στα μάτια ήταν σαν τα τα είπαμε όλα, ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή. Και από την άλλη μέρα ήταν λες και όλα ήταν φωτεινά. Οι πρώτοι που το είπαμε ήταν οι γονείς μας. Το είπαμε στους δύο μήνες», πρόσθεσε έπειτα.

Και συνέχισε: «Είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ήταν και καλοκαιράκι, πηγαίναμε για μπάνια», ενώ αποκάλυψε για την ημέρα της γέννας: «Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα, μετά πήγαμε να φάμε, μετά βγάλαμε τον σκύλο βόλτα και ύστερα μπήκα στο μαιευτήριο με διαστολή 8».

«Τη στιγμή που κράτησα τον γιο μου στην αγκαλιά μου τα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Δεν υπάρχουν λόγια» υπογράμμισε. (δείτε το παιδί της εδώ).