Κραυγή αγωνίας από την Ελένη Ψυχούλη - «Ζούσε από θαύμα! Πως θα φύγουμε...»

Τραγικές εικόνες από την κακοκαιρία Daniel

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως πολύς κόσμος σε όλη την Ελλάδα, έτσι και η Ελένη Ψυχούλη περνάει πολύ δύσκολες στιγμές εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Είναι μόνιμη κάτοικος Πηλίου που είναι από τις περιοχές που έχουν πληγεί σε ακραίο βαθμό. Δρόμοι έχουν καταρρεύσει και ποτάμια έχουν φουσκώσει με αποτέλεσμα να παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί έξω από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα όλοι να είναι εγκλωβισμένοι - ακόμη και τουρίστες - και να μην μπορούν να φύγουν.

Η ανάρτηση της Ελένης Ψυχούλη

«Ζούμε από θαύμα. Αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα, νερό και ίντερνετ, με κομμένους δρόμους και κανείς δεν έχει εμφανιστεί. Πώς θα φύγουμε, δεν ξέρουμε, μαζί και εκατοντάδες ξένοι. Πλατανιάς, Νότιο Πήλιο», έγραψε στα social media.

Εγκλωβισμένος σε ξενοδοχείο στο Πήλιο είναι και ο Παναγιώτης Βασιλάκος που ενημερώσει για την τραγική κατάσταση στα social media.

Ελένη Ψυχούλη κακοκαιρία Daniel

Γυναίκα παρασύρθηκε από τα νερά στον Ευαγγελισμό

Τρομακτικό είναι και το γεγονός πως το μετρό του Ευαγγελισμού όσο και στο Μοναστηράκι έκλεισαν, διότι όλος ο σταθμός πλημμύρισε (δείτε εδώ ποια διάσημη είδε το σπίτι της στη Σκιάθο να γεμίζει λάσπες και νερά μέχρι πάνω). Οι επιβάτες που βρίσκονταν εκεί απαθανάτισαν την κατάσταση που επικρατούσε, ενώ τον γύρω του διαδικτύου κάνει και άλλο ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα να παρασύρεται από τα νερά έξω από τον Ευαγγελισμό.

Η ίδια προσπάθησε να κρατηθεί από τις κολώνες που είχε ο δρόμος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει, όμως για καλή της τύχη, βρέθηκαν συμπολίτες της δίπλα της, οι οποίοι βοήθησαν και κατάφεραν να τη σώσουν από πνιγμό.

Δείτε επίσης: «Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, ζητάμε βοήθεια!» - Κραυγή αγωνίας από κάτοικο του Βόλου