Χωρισμός σκάνδαλο στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Κατατέθηκαν χαρτιά για την επιμέλεια το μωρού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός σκάνδαλο στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου του

Το ένα μετά το άλλο σκάνε τα διαζύγια και οι χωρισμοί στην showbiz! Μετά το τέλος στο γάμο αγαπημένου ζευγαριού που είχε αποκτήσει δυο παιδιά, ακόμα ένα έρχεται να προστεθεί στην λίστα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μόλις πριν τρεις μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Οι φήμες σχετικά έδιναν και έπαιρναν για το ζευγάρι, αφού εκείνος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος της συντρόφου του και παρά την ηλικία του έγιναν πατέρας για τέταρτη φορά.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά τον ερχομό του γιου του

Ο λόγος λοιπόν για τον Αλ Πατσίνο και την Νουρ Αλφαλάχ που πριν τρεις μήνες απέκτησαν έναν γιο. Όπως φαίνεται όμως ο ερχομός του δεν τους ένωσε αλλά τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο. Μάλιστα η 29χρονη κατάθεσε χαρτιά για την επιμέλεια του παιδιού.

Στα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του «Blast», η Αλφαλάχ, επιτρέπει στον 83χρονο Πατσίνο να έχει «εύλογη επίσκεψη» του 3 μηνών μωρού τους.

Η Αλφαλάχ, η οποία είναι παραγωγός που αποφοίτησε από την Κινηματογραφική Σχολή Τέχνης του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, φέρεται επίσης να ζήτησε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιού να έχει την κοινή νομική επιμέλεια, η οποία θα του επιτρέπει να συμμετέχει σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μωρό τους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης και της εκπαίδευσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να είναι μαζί τον Απρίλιο του 2022, και τον Ιούνιο του 2023 έγιναν γονείς. Εκείνη για πρώτη φορά, ενώ ο ηθοποιός για τέταρτη, αφού έχει ακόμη τρία από δυο διαφορετικές γυναίκες.