Η επιβεβαίωση που "έτρεμαν" όλοι - Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε το διαζύγιο μετά από 4 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

«Υπάρχουν διάφορες εικασίες στο γιατί χωρίζουμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η επιβεβαίωση που

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2016, με τις κοινές τους φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ και τις εξομολογήσεις τους να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, δύο ώρες μετά την εμφάνισή τους στα βραβεία Billboard Music Awards, ενώ ένα μήνα μετά από εκείνο το βράδυ αποφάσισαν να κάνουν και έναν ανοιχτό γάμο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στο Σαριάνς της Γαλλίας. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, το πρώτο γεννήθηκε το 2020, ενώ το δεύτερο ήρθε στη ζωή το 2022.

Τέσσερα χρόνια μετά, όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αφού εκείνη έδειχνε να φροντίζει μόνη της τα παιδιά τους τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ εκείνος βρέθηκε σε δικηγορικό γραφείο, όπου φέρεται πως προσέλαβε αρμόδιο για να αναλάβει την υπόθεσή τους, όμως την Τετάρτη 6/9 οι δυο τους επιβεβαίωσαν το δυσάρεστο γεγονός με μία ανακοίνωση στο Instagram.

Δείτε επίσης: Έκαναν ξεχωριστά διακοπές και λίγοι το παρατήρησαν - Τέλος για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης

Ποιο ζευγάρι επιβεβαίωσε το διαζύγιο μετά από 4 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Ο λόγος για τον Joe Jonas και την Sophie Turner.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού και σε φιλικό επίπεδο να πάρουμε διαζύγιο. Υπάρχουν διάφορες εικασίες στο γιατί χωρίζουμε αλλά αλήθεια αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ειλικρινά ελπίζουμε ότι όλοι θα σεβαστούν την επιθυμία μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραψε στο προφίλ της η ηθοποιός, αποκλείοντας το οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, ο τραγουδιστής προσπάθησε να σώσει τον γάμο του, όμως τα τελείως διαφορετικά τους ενδιαφέροντα αποτέλεσαν μεγάλο εμπόδιο και έτσι δεν κατάφεραν να παραμείνουν μαζί.

«Το διαζύγιο ήταν η έσχατη λύση για τον Joe. Δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη λύση για τις δύο του κόρες», αναφέρει πηγή του ίδιου ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης: Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz: Μετά την επανασύνδεση τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους και εκείνη δημοσίευσε φωτογραφία με άλλο άνδρα

«Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι ότι αυτός και η Sophie ήταν δυστυχισμένοι. Υπάρχει πολύς θόρυβος εκεί έξω, αλλά δεν ήταν μια κατάσταση που ξεχείλισε το ποτήρι», προσθέτει, ενώ άλλη πηγή αναφέρει στο TMZ: «Της αρέσει να διασκεδάζει, του αρέσει να μένει στο σπίτι. Έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής».