Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz: Μετά την επανασύνδεση τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους και εκείνη δημοσίευσε φωτογραφία με άλλο άνδρα

Ανατρεπτικό καλοκαίρι για αγαπημένο μοντέλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz: Μετά την επανασύνδεση τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους και εκείνη δημοσίευσε φωτογραφία με άλλο άνδρα

Ακόμη ένας χωρισμός "έσκασε" στην ελληνική showbiz! Ζευγάρι μετά την επανασύνδεση του το 2021, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή και όπως φαίνεται για αυτή την φορά είναι οριστικό, αφού όπως φαίνεται εκείνη βρήκε νέο έρωτα.

Οι φήμες κυκλοφόρησαν μετά τις μοναδικές διακοπές του μοντέλου και οι αινιγματικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι διαδικτυακοί της φίλοι λοιπόν ξεκίνησαν να την ρωτούν τι έχει συμβεί και σε Q&A που έκανε αποφάσισε να απαντήσει ειλικρινά.

Αυτό το μοντέλο χώρισε μετά την επανασύνδεση

«Ήρθε η ώρα να απαντηθεί και αυτή η ερώτηση μετά από καιρό. ΝΑΙ», απάντησε η Κέισι Μίζιου σε ερώτηση follower της αν χώρισε. Την Κέισι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και τον τελικό, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο (δείτε εδώ ποιος ήταν ο σύντροφος της).

Κέισι Μίζιου χώρισε

Το μοντέλο όμως μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του, τους μπέρδεψε όλους όταν δημοσίευσε φωτογραφία της σε τρυφερές στιγμές με άλλον άνδρα, αποκαλύπτοντας «Ήταν το καλοκαίρι της ανατροπής! Πέρασα φανταστικά! Και ακόμη περνάω δηλαδή γιατί νομίζω ακόμη καλοκαίρι είναι. Ίσως κάποια στιγμή να σας μιλήσω για αυτό το καλοκαίρι».

Κέισι Μίζιου νέος σύντροφος

Σε επόμενη ανάρτηση της μάλιστα, εξομολογήθηκε:

«Δεν χρειάζεται να φοβάστε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Όταν κλείνει ένας κύκλος δεν σημαίνει πως τελείωσε η ζωή μας. Φυσικά ο κάθε χωρισμός έχει τα δικά του στάδια. Αλλά πάντα έρχονται υπέροχες καλύτερες στιγμές. Όταν έχει μακροχρόνια σχέση αργείς να καταλάβεις πως έχει έρθει το τέλος λόγο της αγάπης. Πάρε το χρόνο σου και θα δεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι».

Κέισι Μίζιου GNTM