Έκαναν ξεχωριστά διακοπές και λίγοι το παρατήρησαν - Τέλος για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης

Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έκαναν ξεχωριστά διακοπές και λίγοι το παρατήρησαν - Τέλος για αγαπημένο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης

Το 2022 επισκέφθηκε τη Μύκονο και άφησε άφωνους τους λουόμενους γνωστής παραλίας του νησιού με το αποκαλυπτικό ατύχημά της με το μαγιό (δείτε εδώ φωτογραφίες) ενώ το 2023 αφήνει άφωνους τους θαυμαστές της με την είδηση χωρισμού της που μόλις κυκλοφόρησε.

«Δεν έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ήταν με τους φίλους και τα παιδιά της, και εκείνος δούλευε. Έτσι έχουν απομακρυνθεί για λίγο. Πάντα τον αγαπούσε πολύ. Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες» ανέφερε άνθρωπος που γνωρίζει καλά το... πλέον πρώην ζευγάρι!

Χώρισε η Alessandra Ambrosio

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η Βραζιλιάνα καλλονή έδωσε τέλος στην σχέση της με τον 41χρονο Richard Lee.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2021 και κόλλησαν κατευθείαν. Τα δυο παιδιά που έχει η ίδια, την Anja και τον Noah, τα έχει αποκτήσει με τον πρώην της Jamie Mazur από τον οποίο χώρισε το 2018 μετά από 10 χρόνια μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Alessandra Ambrosio είναι περισσότερο γνωστή από τις επιδείξεις της εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret ως ένα από τα περίφημα «αγγελάκια» της.

Το 2012 το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, με εισόδημα 6 εκατομμύρια δολάρια σε μια χρονιά.