Αποκαλυπτικό ατύχημα σε ξαπλώστρα της Μυκόνου - Έχουν μείνει στην ιστορία οι αποκλειστικές αυτές φωτογραφίες

Αγαπημένη διάσημη είχε γίνει θέμα συζήτησης το καλοκαίρι του 2019

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκαλυπτικό ατύχημα σε ξαπλώστρα της Μυκόνου - Έχουν μείνει στην ιστορία οι αποκλειστικές αυτές φωτογραφίες

Επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων το καλοκαίρι του 2019 και φρόντισε να κάνει παπαράτσι και λουόμενους να παραμιλούν στο πέρασμά της. Το πασίγνωστο μοντέλο ανέμελο απόλαυσε τα νερά της Ελλάδας, όπως και τα ποτά αλλά και το φαγητό με την παρέα της και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε βρεθεί εκεί, μαζί της, και την είχε απαθανατίσει στα πιο hot στιγμιότυπα.

Το 2005 ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Τζέιμι Μαζούρ. Στις 24 Αυγούστου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Άντζα Λουίζ Αμπρόζιο Μαζούρ ενώ την ίδια χρονιά, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Στις 7 Μαΐου 2012, γεννήθηκε το δεύτερο τους παιδί, ο γιος τους, Νόα Φίνιξ Αμπρόζιο Μαζούρ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του, τον Μάρτιο του 2018. Το 2020, πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα.

Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio...

Η Alessandra Ambrosio έμεινε αξέχαστη στο νησί της Μυκόνου

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio Μύκονος

Alessandra Ambrosio αρετουσάριστες φωτογραφίες

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μύκονος είναι κάθε χρόνο ο νούμερο ένα προορισμός για τους διάσημους είτε της Ελληνικής showbiz είτε του εξωτερικού.

Πρόσφατα, μάλιστα, σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να δημιουργήσει συγκρότημα από βίλες στο νησί (δείτε εδώ για ποιον πρόκειται).