Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: O Νίκος Οικονομόπουλος φτιάχνει συγκρότημα με βίλες στην Μύκονο - Φωτογραφίες από τις σουίτες

Λέτε να προετοιμάζει την απόσυρση του από το τραγούδι;

Αποκλειστικό: O Νίκος Οικονομόπουλος φτιάχνει συγκρότημα με βίλες στην Μύκονο - Φωτογραφίες από τις σουίτες
News 17.05.2022 13:58

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια που κάνει καριέρα στο τραγούδι. Από το 2006 που αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, "Dream Show" σίγουρα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια "χρυσή" περιουσία.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν αυτή την περιουσία να την αξιοποιήσει, δημιουργώντας το δικό του συγκρότημα με σουίτες στην Μύκονο που είναι το αγαπημένο νησί των celebrities. Τα δωμάτια θα έχουν όλα τα κομφόρ και εγώ σας έχω όλες τις πληροφορίες τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Φωτογραφία από το συγκρότημα με τις σουίτες του Νίκου Οικονομόπουλου στην Μύκονο

Μάτια και αυτιά έχω παντού και επειδή η Μύκονος είναι το αγαπημένο μου νησί κατάφερα να μάθω πως ο τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νησί των ανέμων συνοδευόμενος από μελαχρινή καλλονή όχι μόνο για διακοπές αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, ο Νίκος Οικονομόπουλος φτιάχνει ένα συγκρότημα με 20 σουίτες και η κάθε μια θα έχει προσωπική πισίνα. Το έργο αυτό έχει αναλάβει γνωστός κατασκευαστής που έχει δημιουργήσει πολλές παρόμοιες εγκαταστάσεις τόσο στο νησί των ανέμων όσο και σε αρκετά κοσμοπολίτικα μέρη. Μάλιστα, το εν λόγω συγκρότημα θα μοιάζει όπως στην φωτογραφία αν δεν είναι αυτό καθαυτό.

Νίκος Οικονομόπουλος ξενοδοχείο Μύκονος

Λέτε το νέο του αυτό ξεκίνημα να σημαίνει την απόσυρση του από το χώρο της μουσικής και να μας τραγουδήσει το "Ώρα να πηγαίνω...";

Εγώ θα πω μακάρι όχι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τράβηξε όλα τα βλέμματα στα σοκάκια της Μυκόνου - Ανανεωμένος και με παρέα ο Οικονομόπουλος

«Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με τα προσωπικά μου» - Απασφάλισε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Share