Έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα: Ευχάριστα νέα για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το βίντεο της ανακοίνωσης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@marialena.rou
Instagram/@marialena.rou

Το είπε και το έκανε ο Σάκης Κατσούλης! Αφού βγήκε νικητής για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ , Survivor και πιο συγκεκριμένα στην All star εκδοχή του η απορία όλων ήταν πως θα αξιοποιήσει το τεράστιο χρηματικό ποσό που έλαβε (δείτε εδώ για πόσα λεφτά μιλάμε). «Tο σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.

Για τον λόγο αυτό, όπως φαίνεται, ο επιχειρηματίας ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, φυσικά, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και οι δυο που είναι άκρως ενεργοί χρήστες των social media μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους προφίλ στο instagram κυρίως την καθημερινότητά τους εκεί αλλά και το γεγονός πως... η «οικογένεια» του Σάκη, το μαγαζί του δηλαδή, θα αποκτήσει «αδερφάκι».

Ο Σάκης Κατσούλης ανοίγει καινούργιο μαγαζί

Ο επιχειρηματίας πέρα από το σπα και το μαγαζί με τα ρούχα που διατηρεί στην Αθήνα, έχει κι ένα all day καφέ στο Περιστέρι. Αυτό το μαγαζί, λοιπόν, σκέφτεται να το ανοίξει και στην περιοχή Στρόβολος, στην Κύπρο. Μάλιστα με ένα του story έδειξε και το μαγαζί, το οποίο σκέφτεται να αξιοποιήσει.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαριαλένας για τον Σάκη

Κατά την παραμονή τους εκεί, επίσης, η σύντροφος του Σάκη, Μαριαλένα, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μια ανάρτηση - ανασκόπηση του φετινού καλοκαιριού.

«Στην Αθήνα μπορεί να βρέχει εγώ είμαι σε mood.. «36 Αυγούστου παίζοντας με τα κύματα!» ???? Νομίζω πως φαίνεται το πόσο τα φοβάμαι.. Στην πρώτη φάση απλά τρέχω να σωθώ.. Στην δεύτερη φάση είμαι με τον Σάκη και προσπαθώ να είμαι κουλ.. Στην Τρίτη φάση κάνω την πιο αποτυχημένη βουτιά εβερ.. Και στην Τετάρτη αποτυπώνεται το πως ήταν το καλοκαίρι μου! #NOT

Ήταν ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου, με σένα στο πλευρό μου πάω παντού και πάντοτε!», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας slideshow φωτογραφιών και βίντεο που τράβηξε κατά την διάρκεια των διακοπών της με τον Σάκη.