Σπαραγμός από τον Θανάση Βισκαδουράκη - «Κάποτε ήταν το χωριό μου, τώρα είναι μια λίμνη»

Η συγκλονιστική ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

H κακοκαιρία Daniel έφερε τεράστια προβλήματα στην Ελλάδα με πολλές περιοχές να πνίγονται από την λάσπη και το νερό που έφερε η καταιγίδα. Ήδη πολλά χωριά εκκενώθηκαν ενώ αρκετά είναι εκείνα που πλέον βρίσκονται κάτω από το νερό, το οποίο έφτασε μέχρι τις σκεπές τους.

Μέχρι στιγμής μετράμε 4 νεκρούς (εντοπίστηκε νεκρός 49χρονος κτηνοτρόφος στο Δομοκό), ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι. Επίσης, αρκετός κόσμος είναι εγκλωβισμένος μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία σε περιοχές του Πηλίου, του Βόλου και όχι μόνο.

Πολύς κόσμος λοιπόν είδε τα σπίτια του να χάνονται. Ανάμεσα τους και ηθοποιός της σειράς Η Παραλία που έδειξε το σπίτι της να έχει βυθιστεί και να φαίνεται μόνο η σκεπή.

Σε άσχημη κατάσταση ωστόσο είναι και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίο έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram πως το χωριό που κατάγεται και μεγάλωσε πλέον έχει εξαφανιστεί.

Η ανάρτηση του Θανάση Βισκαδουράκη

«Κάποτε ήταν ένα χωριό. Το δικό μου χωριό. Εκεί που μεγάλωσα! Τώρα είναι μία λίμνη» έγραψε ο ηθοποιός για την κατάσταση που επικρατεί στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στον Βλοχό Καρδίτσας

Θανάσης Βισκαδουράκης κακοκαιρία Daniel

Πότε υποχωρούν τα επικίνδυνα φαινόμενα

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 03-09-2023/1300 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία. Η κακοκαιρία Daniel θα παρουσιάσει σταδιακή υποχώρηση από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στη Θεσσαλία, κυρίως στο νομό Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του νομού Λαρίσης, την κεντρική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.

Δείτε επίσης: Σάλος με την συναυλία των Imagine Dragons! Έγινε κανονικά παρά την κακοκαιρία - Οργισμένος ο κόσμος