Στούντιο 4: «Μας έχει κοπεί το γέλιο, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα» - Βαρύ το κλίμα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ

«Οι λέξεις ίσως να μην είναι αρκετές να περιγράψουν αυτό που έχει συμβεί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο 4: «Μας έχει κοπεί το γέλιο, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα» - Βαρύ το κλίμα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ

Πλημμύρες, καταστροφές και θάνατοι σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και η πολιτεία έχει βυθιστεί στο πένθος και την θλίψη. Πλήθος ανθρώπων βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε διάφορες περιοχές της χώρας, ζωές κινδυνεύουν (δείτε εδώ μέχρι πότε θα κρατήσουν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα) και αποκορύφωμα όλων είναι και το έγκλημα στο Blue Horizon, με την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από το πλήρωμα του πλοίου (δείτε εδώ τις δηλώσεις του αδερφού του).

Τα γεγονότα αυτά δεν έχουν αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Βαρύ, λοιπόν, είναι το κλίμα ακόμη και στις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης αυτές τις ώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Στούντιο 4, στο οποίο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βγήκαν σήμερα (7/9) με σκυμμένο το κεφάλι, μουδιασμένοι.

Τα συγκινητικά λόγια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου για τα τραγικά γεγονότα

«Λέμε στους τίτλους αρχής ότι αγαπάμε, γελάμε, αλλά μας έχει κοπεί το γέλιο. Μας έχει κοπεί η χαρά. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για όλη την Ελλάδα και για κάποιες περιοχές οι οποίες, έχουν πληγεί, έχουν βιώσει τη βιβλική καταστροφή. Οι λέξεις ίσως να μην είναι αρκετές να περιγράψουν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι οι υπόλοιποι νιώθουμε τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων που ζουν τραγικές στιγμές», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνάδελφός της επισήμανε από την πλευρά του: «Χωριά έχουν βυθιστεί στο νερό, στη λάσπη. Ειδικά στην Καρδίτσα. Είναι η περιοχή του Κάμπου που συσσωρεύει όλα τα νερά. Κι εκεί έχουμε καταστροφές. Κατεβαίνει το νερό και γκρεμίζονται δρόμοι, κόβονται δρόμοι. Σκέψου ότι σε αυτά τα χωριά ζουν ηλικιωμένοι άνθρωποι. Αυτοί έχουν απομείνει».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κατάγεται από την Καρδίτσα, επομένως η τραγική κατάσταση που επικρατεί εκεί τον πονά διπλά.