Μούσκεμα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος με την μικρή Εύα στη συναυλία των Imagine Dragons

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού με την 10χρονη στη βροχή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βάσω Λασκαράκη
Instagram / Βάσω Λασκαράκη

Το βράδυ της Τετάρτης 6/9 πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την ασταμάτητη βροχή. Ανάμεσά τους και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της ηθοποιού, Εύα (δείτε εδώ τα ευχάριστα που ανακοινώθηκαν για την οικογένεια).

Το ζευγάρι δεν θέλησε να χαλάσει χατίρι στην μικρή αδυναμία τους, η οποία ήθελε να δει από κοντά για πρώτη φορά το αγαπημένο της συγκρότημα, επομένως έβαλαν όλοι τους αδιάβροχα και στάθηκαν εκεί να θαυμάζουν την μπάντα από μακριά. Το διασκέδασαν, μάλιστα, και η σύζυγος του σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα.

Δείτε επίσης: Με μεγάλο πράσινο κήπο, τζάκι "θηρίο" και εντυπωσιακή κουζίνα - Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κηφισιά

Στη συναυλία των Imagine Dragons η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη μικρή Εύα

«Για χατίρι της σήμερα φάγαμε πολύ νεράκι. Θα μας μείνει αξέχαστη η πρώτη συναυλία», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση με την κόρη της.

Βάσω Λασκαράκη Εύα
Instagram / Βάσω Λασκαράκη

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον καλό της, σημείωσε: «Βρείτε κάποιον να ακολουθεί την τρέλα σας».

Βάσω Λασκαράκη Σουλτάτος συναυλία
Instagram / Βάσω Λασκαράκη

Η οργή που ακολούθησε από Fan του συγκροτήματος

Πολλοί λοιπόν από τους χιλιάδες που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριό τους δεν πήγαν ενώ κάποιοι ενώ ξεκίνησαν για το ΟΑΚΑ δεν κατάφεραν να φτάσουν λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων και της έντονης βροχής (δείτε βίντεο από το κέντρο με τα νερά να παρασέρνουν γυναίκα).

Το κοινό που έμεινε να παρακολουθήσει τη συναυλία ήταν στα νερά, τις λάσπες και κάτω από ομπρέλες, όπως φάνηκε και από τα stories της Βάσως Λασκαράκη. Μετά τις 9.30 ωστόσο οι βροχοπτώσεις κόπασαν και το live ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος να ευχαριστεί όσους πήγαν για να τους δουν και να τους ακούσουν με τέτοια βροχή.

Πολλές διαμαρτυρίες έγιναν από τους Fans που είχαν αγοράσει τα εισιτήρια εδώ και μήνες αλλά δεν κατάφεραν να δουν το συγκρότημα. Ορισμένοι διαμαρτυρήθηκαν και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί πραγματοποιήθηκε ενώ υπήρχαν ακραία φαινόμενα. Ανάμεσά τους ήταν και αρκετοί ξένοι που είχαν έρθει στην Αθήνα ειδικά για τη συναυλία.