Με μεγάλο πράσινο κήπο, τζάκι "θηρίο" και εντυπωσιακή κουζίνα - Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κηφισιά

Φωτογραφίες μέσα και έξω!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μεγάλο πράσινο κήπο, τζάκι

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια μέσω μιας κοινής παρέας. Περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα βρέθηκαν και πάλι τυχαία στην Αθήνα ξανά μέσω της παρέας της.

«Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω - νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη», είχαν πει στο Down Town.

Παντρεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην Κρήτη παρουσία στενών συγγενών και φίλων με την Βάσω Λασκαράκη να είναι άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νεραϊδένιο νυφικό της (δείτε φωτογραφίες).

Μετά το γάμο του το ζευγάρι μένει στην Κηφισιά μαζί και με την κόρη της ηθοποιού, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη (δείτε και το σπίτι τους στην Κρήτη).

Φωτογραφίες από Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη στην Κηφισιά

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βάσως Λασκαράκη στο Instagram. Συχνά δημοσιεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει.

Το σπίτι διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, ζεστούς χώρους και έναν μεγάλο κήπο, τον οποίο χαίρονται τις ζεστές ημέρες μαζί με το σκύλο τους. Το πιο εντυπωσιακό σημείο στο σπίτι είναι το σαλόνι, το οποίο κοσμεί ένα τζάκι θηρίο που τους περνάει σε ύψος.

Αναμφισβήτητα, το ξύλο πρωταγωνιστεί στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, καθώς πέρα από τα ξύλινα πατώματα, στο ίδιο στιλ είναι και η κουζίνα τους.

Όσον αφορά το παιδικό δωμάτιο της Εύας, γίνεται ξεκάθαρο ότι λατρεύει το ροζ χρώμα και έτσι η ηθοποιός έχει φτιάξει ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ροζ χρώμα υπάρχουν λευκά ράφια, καλάθια με παιχνίδια και μια ξύλινη κουκέτα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης