«Τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μήνες μετά το διαζύγιο με την Δροσάκη

«Κάπου συμφωνείς, κάπου δε συμφωνείς, υπάρχουν κάποιες διενέξεις...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα...» - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μήνες μετά το διαζύγιο με την Δροσάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε την Πέμπτη 7/9 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό του με την Λένα Δροσάκη, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδί (δείτε εδώ τις δικές της δηλώσεις).

Προχώρησε, λοιπόν, σε δηλώσεις για το γεγονός πως έχουν επιλέξει να κρατήσουν όσα συνέβησαν μεταξύ τους για τον εαυτό τους, καθώς δεν επιθυμούν να τραβήξουν τα media και να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή για την προβολή, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλωμα του γιου του και πως αυτό έχει αλλάξει μετά το διαζύγιο (δείτε εδώ που βρισκόταν την ημέρα των γενεθλίων του).

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον χωρισμό του με την Λένα Δροσάκη

«Σαφώς υπάρχει μία συζήτηση όταν υπάρχει διαζύγιο. Κάπου συμφωνείς, κάπου δε συμφωνείς, υπάρχουν κάποιες διενέξεις και κάπως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις, δεν έδινα τροφή για το γεγονός αυτό. Δεν μιλήσαμε για το διαζύγιο. Να μπαίναμε στη διαδικασία να κάναμε ανακοίνωση; Δεν ήταν εύκολο, αλλά έλεγες ότι θα το περάσω και δε θα δώσω πολύ τροφή για περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε για το γεγονός πως δούλευαν μαζί στην ίδια παράσταση: «Αυτό είχε μία τεχνική δυσκολία. Δεν θα παίζαμε μπουνιές. Είχαμε μία επαγγελματική υποχρέωση. Τι να κάναμε εκείνη την περίοδο; Σκοπός ήταν να τελειώσει και μετά να βγει αυτό προς τα έξω. Ξέρω ότι εφόσον βρίσκεσαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, θα έρθουν να σε βρουν».

Στη συνέχεια της συζήτησης, δήλωσε: «Δεν είχαμε απόσταση επειδή δουλεύαμε μαζί εκείνη την περίοδο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς, έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει με έναν τρόπο να δείξεις ψύχραιμος. Τα διαχειρίστηκα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν ξέρω τι έχω πετύχει και τι δεν έχω πετύχει. Προσπαθώ να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου, αυτό είναι το κυρίαρχο. Αυτό προσπαθώ, αλλά και τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα, να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε αναφορικά με πράγματα και υποχρεώσεις του παιδιού».