Αποχώρησε αθόρυβα - Μετακόμισε σε άλλο κανάλι και έγινε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Έκπληξη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποχώρησε αθόρυβα - Μετακόμισε σε άλλο κανάλι και έγινε παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Αυτό τον χρόνο οι αποχωρήσεις στα κανάλια ήταν πολλές! Από την Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ ποιος ήταν τελικά ο λόγος) μέχρι και την Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ πού θα πάει και τι θα κάνει). Υπήρξε και μία ακόμη, ωστόσο, η οποία δεν συζητήθηκε έντονα. Εκείνη της Ανθής Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος τον τελευταίο χρόνο παρουσίαζε την εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» στο Action 24, όμως με ένα story της στο Instagram την Πέμπτη 7/9 αποκάλυψε πως "μετακόμισε" αλλού.

Ανθή Σαλαγκούδη Action 24
Instagram / Ανθή Σαλαγκούδη

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ανθής Σαλαγκούδη

Εντάχθηκε, λοιπόν, στην ομάδα του Attica Tv και δημοσίευσε φωτογραφία από τις πρόβες, φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Λίγο αργότερα, μέσα από μία δεύτερη ανάρτηση έγινε γνωστό πως θα παρουσιάζει τις ειδήσεις κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00 το βράδυ στον σταθμό.

«Και πρόβες, πρόβες, πρόβες», έγραψε.

Ανθή Σαλαγκούδη Attica Tv
Instagram / Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη Attica Tv Ανακοίνωση
Instagram / Ανθή Σαλαγκούδη

Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της στην τελευταία εκπομπή στο Action 24

«Σας ευχαριστούμε όλους που μας συνοδεύσατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι περάσατε από την εκπομπή ή αγαπήσατε μια από τις στήλες. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ, ευχαριστώ την Ανθή... Κυρίως ευχαριστώ το Action 24 που έδειξε εμπιστοσύνη και μας έδωσε αυτή την ευκαιρία για τα σαββατοκύριακα που περάσαμε μαζί», είπε αρχικά ο Γιώργος Παναγής.

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, κλείνει η εκπομπή Κουβέντα να γίνεται. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω πραγματικά τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και εσάς που ας βλέπατε. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι», συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.